728x90 AdSpace

  • Latest News

    Diriliş Ertuğrul Gökçe - Burcu Kıratlı Kimdir?

    TRT 1'de çarşamba akşamları ekrana gelen Diriliş Ertuğrul dizisi tüm hızıyla devam ediyor. Kadrosunda Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Esra Bilgiç, Hülya Darcan, Serdar Gökhan, Didem Balçın, Hakan Vanlı, Levent Öktem, Serdar Deniz ve Turgut Tunçalp gibi pek çok başarılı oyuncuyu barındıran dizinin dikkat çeken bir diğer oyuncusu da Burcu Kıratlı. Genç oyuncu Burcu Kıratlı, Diriliş dizisinde Gökçe karakterini canlandırıyor.

    Diriliş Ertuğrul Gökçe Kimidir? Gerçek Adı Ne?


    Diriliş Ertuğrul dizisindeki Gökçe karakterini genç ve güzle oyuncu Burcu Kıratlı canlandırıyor. Süleyman Şah'ın himayesinde büyüyen Gökçe küçüklüğünden beri Ertuğrul'a aşıktır. Ertuğrul'la evlenme hayalleri kuran Gökçe çok istemesine rağmen bu hayalinden vazgeçmek zorundadır. Çünkü Ertuğrul'un gözü Halime'den başkasını görmez.


    Burcu Kıratlı Kimdir? Kaç Yaşında?


    Genç ve güzle oyuncu Burcu Kıratlı 23 Temmuz 1989'de dünyaya geldi. Ünlü sunucu Kenan Erçetingöz'ün kızı olan Burcu Kıratlı bir süre Ahmet Kural'la nişanlı kalmıştı. Elde Var Hayat dizisindeki performansı ile dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu  Peri Masalı ile Su ve Ateş filmlerinde rol aldı. Diriliş Ertuğrul dizisinde Gökçe karakterini canlandıran güzel oyuncu son olarak geçtiğimiz günlerde vizyona giren Bizim Hikaye filminde rol aldı.


    Etiketler: Diriliş Gökçe Gerçek Adı Ne?, Diriliş Gökçenin Gerçek İsmi Ne?, Diriliş Gökçe Resimleri, Diriliş Gökçe Fotoğrafları, Diriliş Gökçe Kimdir? Diriliş Gökçe Gerçek Hali, Gökçe Kimidir? Ertuğrul Gökçe, Burcu Kıratlı Kimdir?, Burcu Kıratlı Biyografisi, Burcu Kıratlı Kaç Yaşında?, Burcu Kıratlı Dizileri, Burcu Kıratlı Diriliş Ertuğrul Dizisi,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Diriliş Ertuğrul Gökçe - Burcu Kıratlı Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top