728x90 AdSpace

  • Latest News

    Ne Münasebet Dizisi Oyuncuları ve Konusu - Show TV

    Geçtiğimiz sezon yayınladığı Roman Havası, Ezra, Acil Servis gibi dizilerde umduğunu bulamayan Show TV yaz sezonuna sıkı hazırlanıyor. Show TV yaz ayları için Ya Tutarsa ve Ne Münasebet isimli dizileri hazırlıyor. Başrollerinde Sarp Levendoğlu ve Pelin Akil'in yel aldığı Ne Münasebet dizisi Haziran'da ekran gelecek.

    Ne Münasebet Dizisi Oyuncuları / Oyuncu Kadrosu


    Ne Münasebet dizisinin başrollerinde güzel oyuncu Pelin Akil ve yakışıklı oyuncu Sarp Levendoğlu yer alıyor. Sarp Levendoğlu son olarak geçtiğimiz haftalarda final yapan Küçük Ağa dizisinde rol almıştı. Pelin Akil ise uzun zamandır ekranlardan uzaktı. Güzel oyuncu en son 2014'de TRT'de yayınlanan Kızılelma dizisinde rol almıştı.

    Dizinin kadrosunda yer alan oyuncular şöyle:


    Sarp Levendoğlu  - Demir
    Pelin Akil  - Nil
    İnan Ulaş Torun  - Necmi
    Bengi İdil Uras  - Çisil
    Cihat Tamer  - Hakkı
    Ayşe Kökçü  - Muazzez
    Hakan Altıner  - Salim
    Ayşen Sezerel  - Figen
    Mert Yavuzcan  - Berkant
    Pınar Şenol  - Fadime
    Gizem Güven  - Ayça
    Bahar Akça - Ahu

    Ne Münasebet Dizisi Konusu / Hikayesi


    Romantik komedi tarzındaki dizide iki genç avukatın çekişmesi anlatılacak. Bir avukatlık bürosunda geçen dizinin konusu kabaca şöyle: Büronun asıl sahibi ani bir kararla tatile çıkmaya karar verir. Büroyu da yanında çalışan genç avukatlardan birine devreder. Büronun eski sahibinin oğlu işlerin başına geçmek için şirkete gelir. Ailesinin büroyu devrettiğinden habersizdir ve işlerin başında genç avukatı görünce büyük bir şok yaşar. Asıl hikaye ise bundan sonra başlar.

    Ne Münasebet Dizisi, Ne Münasebet Oyunucu Kadrosu, Ne Münasebet Dizsinin Oyuncuları, Ne Münasebet Konusu ve Hikayesi, Ne Münasebet Ne Zaman?, Ne Münasebet Hangi Kanalda?, Ne Münasebet Dizisi Fotoğrafları ve Resimleri, Gerçek Adı, Gerçek İsmi, Ne Münasebetdeki Oyuncular, Ne Münasebetin Oyuncuları
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ne Münasebet Dizisi Oyuncuları ve Konusu - Show TV Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top