728x90 AdSpace

  • Latest News

    Eve Dönüş Dizisi Oyuncuları ve Konusu

    Yakışıklı oyuncu Cansel Elçin, Eve Dönüş isimli dizi ile ekranlara geri dönüyor. Yakında ATV'de ekrana gelecek olan dizide Cansel Elçin'e eski rol arkadaşı Dilşad Çelebi eşlik edecek. Cansel Elçin ile Dilşad Çelebi, Tuba Büyüküstün'ün de yer aldığı Gönülçelen dizisinde birlikte rol almışlardı.

    Cansel Elçin Kimidir?


    Yakışıklı oyuncu Cansel Elçin 20 Eylül 1973'de İzmir'de dünyaya geldi. 9 yaşından itibaren Paris'te yaşamaya başlayan Cansel Elçin üniversite eğitimini ekonomi ve sosyal bilimler üzerine tamamladı. Ailesinin işi için bu bölüme giden yakışıklı oyuncu bir süre ticaretle uğraştıktan sonra tiyatroya gönül verdi. Akşam kursları ile başlayan tiyatro eğitimine Fransa'da bulunan özel tiyatro okullarıyla devam etti. İlk olarak  Kırık Kanatlar isimli dizide rol alan genç oyuncu daha sonra Hatırla Sevgili,  Cennetin Çocukları, Gönülçelen, Yalancı Bahar ve  Kötü Yol gibi pek çok dizide rol aldı. Cansel Elçin son olarak geçtiğimiz günlerde vizyona giren Bizim Hikaye isimli sinema filminde rol almıştı.

    Dilşad Çelebi Kimidir?


    Güzel oyuncu Dilşah Çelebi 4 Temmuz 1984'de dünyaya geldi. İlk olarak 2008'de yayınlanan Derdest isimli dizide rol aldı. Daha sonra  Alayına İsyan,  Kapadokya Düşleri, Gönülçelen, Seni Bana Yazmışlar, Bugünün Saraylısı ve İntikam gibi dizilerde rol aldı. Yaklaşık iki yıldır ekranlardan uzak olan güzel oyuncu Eve Dönüş dizisi ile yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Eve Dönüş Dizisinin Konusu


    Başrollerinde Cansel Elçin ve Dilşad Çelebi'nin ye aldığı Eve Dönüş dizisinin konusu henüz açıklanmadı. Karakterler için oyuncu seçimi devam ediyor. Dizinin konusunun ve tam kadrosunun yakında açıklanması bekleniyor.

    Eve Dönüş Dizisi Hangi Kanalda? Ne Zaman?


    Eve Dönüş dizisi büyük bir ihtimalle ATV'de ekrana gelecek. Çekimlerine henüz başlanmayan dizisinin ne zaman yayınlanacağı hakkında da net bir bilgi yok.
    Eve Dönüş Dizisi, Eve Dönüş Oyunucu Kadrosu, Eve Dönüş Dizsinin Oyuncuları, Eve Dönüş Konusu ve Hikayesi, Eve Dönüş Ne Zaman?, Eve Dönüş Hangi Kanalda?, Eve Dönüş Dizisi Fotoğrafları ve Resimleri, Gerçek Adı, Gerçek İsmi, Eve Dönüşün Oyuncuları, Eve Dönüş
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Eve Dönüş Dizisi Oyuncuları ve Konusu Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top