728x90 AdSpace

  • Latest News

    Sesi Çok Güzel Kim Elendi? - 15 Nisan 2015

    Fox TV'nin yeni müzik yarışması Sesi Çok Güzel 15 Nisan Çarşamba akşamı 20:00'de başlıyor. Sibel Can, Sertap Erener ve Gökhan Türkmen'den oluşan büyük jüri seçtikleri yarışmacılarla birinci olmaya çalışacak. İlk bölümün en dikkat çeken yarışmacıları arasında Mutlu Kaya, Melih Kahveci ve Umut Akkavaklar gibi genç isimler yer alıyor.

    Sesi Çok Güzel Kim Elendi?


    İlk bölümü ile büyük heyecana sahne olması beklenen Sesi Çok Güzel yarışmasında sevinç ve hüzün bir arada yaşanacak. Büyük jüri İstanbul, Diyarbakır, Sivas, İzmit ve İzmir'e giderek yarışmacı adaylarını canlı olarak dinledi ve sesini beğendikleri yarışmacıları da yanlarına alarak İstanbul'a döndü. Bu akşam yaşanacak olan büyük mücadelenin ardından her takımdan birer yarışmacı Sesi Çok Güzel'e veda edecek. Sibel Can, Gökhan Türkmen ve Sertap Erener'den oluşan jüri bizzat ayağına giderek takımına aldığı yarışmacılarından birini elemek zorunda kalacak. Büyük heyecana sahne olması beklenen eleme anında nelerin yaşanacağı merak konusu.

    Büyük heyecana sahne olan Sesi Çok Güzel'de ilk elenen isim İsyan şarkısını seslendiren Zakir İrfanoğlu oldu. Gecenin birincisi ise Diyarbakırlı Mutlu Kaya oldu.


    Sesi Çok Güzel Kim Elendi? Sesi Çok Güzel Kim Elenecek? Sesi Çok Güzel Kim 1. Oldu? Sesi Çok Güzel Kim Birinci Oldu? Sesi Çok Güzelden Elenen Yarışmacı Kim? Sesi Çok Güzel Kim Kazandı? Sesi Çok Güzel Hangi Yarışmacı? Sesi Çok Güzel Fox TV, Sesi Çok Güzel Sibel Can, Sesi Çok Güzel Sertap Erener, Sesi Çok Güzel Gökhan Türkmen,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sesi Çok Güzel Kim Elendi? - 15 Nisan 2015 Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top