728x90 AdSpace

  • Latest News

    Gönül İşleri Dizisi Bitti Mi?

    Gönül İşleri dizisi hayranlarına kötü haber geldi. Başrollerinde Bennu Yıldırımlar, Timuçin Esen, Sinem Kobal, Kaan Yılmaz, Can Yaman, ve Selma Ergeç gibi pek çok sevilen oyuncunun yer aldığı dizinin final yapacağı öğrenildi. Geçtiğimiz yıl 12 Ekim'de başlayan dizi önümüzdeki sezonu göremeyecek.

    Gönül İşleri Dizisi Bitti Mi? Neden Bitti?


    Geçtiğimiz sezon yaz aylarında başlayan Gönül İşleri dizisi ilk bölümleri ile büyük beğeni toplamıştı. Bölümler ilerledikçe senaryoda yaşanan tekrarlar izleyicinin sıkılmasına sebep oldu. Özellikle Yılmaz'la Servet'in bir barışıp bir ayrılması ve Sevda'nın Bedir'le Tibet arasında gidip gelmesi izleyicinin diziden sıkılmasına yol açtı. Sürekli düşen reytinglerin ardından final kararı alındı. Gönül İşleri bu hafta yayınlanacak olan 28. bölümle final yapacak. Dizinin final bölümü 26 Nisan pazar akşamı yayınlanacak.
    Gönül İşleri Final, Gönül İşleri Final Bölümü, Gönül İşleri Son Bölüm, Gönül İşleri Bitti mi? Gönül İşleri Bittimi? Gönül İşleri Neden Bitti? Gönül İşleri Yayından Kalktı Mı? Gönül İşleri Hangi Gün? Gönül İşleri Ne Zaman? Gönül İşleri 29. Bölüm, Gönül İşleri Star, Gönül İşleri Star TV,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Gönül İşleri Dizisi Bitti Mi? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top