728x90 AdSpace

  • Latest News

    Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Oyuncuları ve Konusu

    Aksiyon dolu yeni bir dizi daha başlıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli dizinin çekimlerine geçtiğimiz gün başlandı. Dizinin başrollerinde Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır yer alıyor. İlk gelen bilgilere göre dizi ATV'de yayınlanacak.

    Dizinin senaryosu Kurtlar Vadisi'nin efsana ikilisi Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener tarafından kalema alınıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Onur Tan oturuyor.

    Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi Konusu ve Hikayesi


    Yeraltı dünyasının önemli liderlerinden biri olan Hızır'ı ünlü oyuncu Oktay Kaynarca canlandırıyor. Geniş bir ailesi olan Hızır'ın en büyük destekçisi karısı Meryem'dir. Güçlü ve cesur bir karadeniz kadını olan Meryem karakterini ise Deniz Çakır canlandırıyor.

    Hızır Çakırbeyli genç yaşından itibaren yeraltı dünyasının içindedir. Yeraltı dünyasının içinde büyüyen Hızır yaşadığı dünyanın ne demek olduğunu çok iyi bilmektedir. Zirveye giden basamakları tek tek çıkan Hızır yeraltı dünyasının en büyüklerinden biri olur. Yeraltı dünyasının kurallarına göre hareket etse de suçsuz insanlara haksızlık yapmamaya çalışır. Yaptığı pis işlere kefaret olsun diye de sık sık hayır işlerinde bulunur. Hızır'ın bu özellikleri yeraltı dünyasını kontrol altına almaya çalışan polis teşkilatının dikkatini çeker. Hızır'ın iki seçeneği vardır. Ya devletle işbirliği yapıp yeraltı dünyasının en tepesine oturacak ya da müebbete mahkum olacak.

    Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Tanıtım Fragmanı İzle

     

    Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi Oyuncuları


    Deniz Çakır - Meryem
    Oktay Kaynarca - Hızır Çakırbeyli
    Tarık Ünlüoğlu - Ünal
    Müjde Uzman - Nazlı
    Ozan Akbaba - İlyas
    Yunus Emre Yıldırımer - Yusuf
    Sinan Demirer - Civciv
    Demet Sevim - Yaren
    Ece Hakim - Zeyno
    Selen Korkutan - Özlem
    İncinur Deşmrmir - Ayşen

    Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Hangi Kanalda?


    Çekimlerine kısa bir süre önce başlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin hangi kanalda yayınlanacağı henüz netlik kazanmış değil. Ama ilk gelen söylentilere göre dizi büyük bir ihtimalle ATV'de ekrana gelecek.

    Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Oyunucu Kadrosu, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizsinin Oyuncuları, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Konusu ve Hikayesi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Ne Zaman?, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Hangi Kanalda?, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi Fotoğrafları ve Resimleri, Gerçek Adı, Gerçek İsmi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ATV, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Oktay Kaynarca, EDHO
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Oyuncuları ve Konusu Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top