728x90 AdSpace

  • Latest News

    Mutlu Ol Yeter Ayşe - Seda Türkmen Kimdir?

    Başrollerinde Ali Atay ve Aslı Enver'in yer aldığı yeni dizi Mutlu Ol Yeter çok yakında başlıyor. Dizide ayrıca Öner Erkan, Ertan Saban, Sait Günay, Efe Tuncer ve Ayten Uncuoğlu gibi sevilen oyuncular da rol alıyor. Mutlu Ol Yeter dizisinin öne çıkan bir diğer oyuncusu da Seda Türkmen. Seda Türkmen Mutlu Ol Yeter dizisinde Ayşe karakterini canlandırıyor.

    Mutlu Ol Yeter Ayşe Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Mutlu Ol Yeter dizisindeki Ayşe karakterini genç oyuncu Seda Türkmen canlandırıyor. Zeynep'in en yakın arkadaşı olan Ayeş büyük bir şirkette çalışmaktadır. Ayşe çalıştığı şirkette işten çıkarma bölümünde görev yapmaktadır. İşi gereği sert birisidir ve bu tavrı onun acımasız görünmesine sebep olur.

    Seda Türkmen Kimdir? Kaç Yaşında?


    Genç oyuncu Seda Türkmen, 1 Ocak 1986'da İzmir'de dünyaya geldi. İzmir'de bulunan Dokuz Eylül Üniversitesi'nde eğitim gören Türkmen oyunculuk bölümünden mezun oldu. İlk olarak Papatyam isimli dizi rol alan genç oyuncu daha sonra Annem Uyurken ve Fatih Harbiye gibi dizilerde de rol aldı. Mutlu Ol Yeter dizisi ile ekranlara geri dönen Seda Türkmen, Ayşe karakterini canlandıracak.
    Mutlu Ol Yeter Dizisi Ayşe Kimdir? Mutlu Ol Yeter Dizisi Ayşenin Gerçek Adı Ne? Mutlu Ol Yeter Dizisi Ayşe Gerçek İsmi, Mutlu Ol Yeter Dizisindeki Ayşe, Seda Türkmen Kimdir? Seda Türkmen Biyografisi, Seda Türkmen Dizileri, Seda Türkmen Kaç Yaşında? Seda Türkmen İnstagram Fotoğrafları, Seda Türkmen Resimleri, Seda Türkmen Mutlu Ol Yeter Dizisi, Seda Türkmen Doğum Günü Ne Zaman? Mutlu Ol Yeter Dizisinde Ayşe Kim? Mutlu Ol Yeter Zeynebin Arkadaşı Ayşe
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Mutlu Ol Yeter Ayşe - Seda Türkmen Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top