728x90 AdSpace

  • Latest News

    Beyaz Show'un 13 Mart'taki Konukları Kimler?

    Kanal D'nin sevilen eğlence programı Beyaz Show bu hafta da birbirinden ünlü isimleri komuk ediyor. Beyat Öztürk programına Fox TV'nin sevilen dizisi Aşk Yeniden'in oyuncularını konuk ediyor. Programda ayrıca ünlü bir şarkıcı da yer alacak.

    Aşk Yeniden Oyuncuları Beyaz Show'da


    Başladığı günden beri izlenme rekorları kıran Aşk Yeniden dizisinin sevilen oyuncuları Özge Özbirinçci ve Buğra Güloy bu hafta Beyaz Show'a konuk oluyor. Canlandırdıkları Fatih ve Zeynep karakterleri ile milyonların gönlünü fetheden başarılı oyuncular Aşk Yeniden dizisi ile ilgili merak edilen soruları Beyaz Show'da cevaplaycak.
    http://www.gercekismi.blogspot.com/2015/03/ask-yeniden-6bolum-fragman-izle.html

    Murat Dalkılıç da Beyaz Show'da


    Özge Özbirinçci ve Buğra Güloy'un konuk olduğu Beyaz Show'un bu haftaki bir diğer konuğu ise ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç. Ünlü sanatçı en sevilen şarkılarını Beyaz Show'da bir kez daha seslendirecek.

    Ünlü konukları ve büyük sürprizleri ile Beyaz Show 13 Mart Cuma akşamı 23:15'de Kanal D'de...
    Beyaz Showun Bu Haftaki Konukları Kimler? Beyaz Show Konukları, Beyaz Show Aşk Yeniden Oyuncuları, Beyaz Show 13 Mart, Beyaz Show 13.03.2015, Beyaz Show Özge Özbirinçci, Beyaz Show Buğra Güloy, Zeynep ve Fatih Beyaz Show, Beyaz Şov,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Beyaz Show'un 13 Mart'taki Konukları Kimler? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top