728x90 AdSpace

  • Latest News

    Medcezir Dizisi Ali - Turan Cihan Şimşek Kimdir?

    Başrollerinde  Çağatay Ulusoy,  Serenay Sarıkaya,  Barış Falay,  Hazar Ergüçlü,  Taner Ölmez,  Şebnem Dönmez ve  Defne Kayalar gibi ünlü oyuncuların yer aldığı Medcezir dizisine iki yeni oyuncu daha dahil oldu. Diziye dahil olan isimlerden biri olan deneyimli oyuncu Nurcan Eren Süreyya karakterini canlandıracak. Genç oyuncu Turan Cihan Şimşek ise Süreyya'nın yeğeni Ali'yi canlandırıyor.

    Medcezir Dizisi Ali Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Medcezir dizisindeki Ali karakterini yakışıklı oyuncu Turan Cihan Şimşek canlandırıyor. Ali, Mira'ların oturduğu siteye yeni taşınan Süreyya'nın yeğenidir.

    Turan Cihan Şimşek Kimdir? Kaç Yaşında?


    Genç oyuncu Turan Cihan  Şimşek 6 Ağustos 1992'de Almanya'da dünyaya geldi. İlk olarak Fox TV'de yayınlanan Bez Bebek dizisinde rol alan Turan Cihan Şimşek ayrıca bir çok reklam filminde de yer aldı. Merhaba Hayat, Zil Çalınca ve Bir Yastıkta gibi dizilerde de rol alan genç son olarak TRT 1'in sevilen dizisi Beni Böyle Sev'de kamera karşısına geçmişti. Medcezir dizisi ile yeniden kamera karşısına geçen yakışıklı oyuncu Ali karakterini canlandırıyor.
    Etiketler: Medcezir Dizisi Ali Kimdir? Medcezirdeki Ali Gerçek Adı Ne? Medcezir Dizisindeki Alinin Gerçek İsmi, Yeşil Deniz Dizisi Bahri, Turan Cihan Şimşek Kimdir? Turan Cihan Şimşek Biyografisi, Turan Cihan Şimşek Yeni Dizisi, Turan Cihan Şimşek Dizileri, Turan Cihan Şimşek Kaç Yaşında? Turan Cihan Şimşek Fotoğrafları, ETuran Cihan Şimşek Resimleri,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Medcezir Dizisi Ali - Turan Cihan Şimşek Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top