728x90 AdSpace

  • Latest News

    Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Nağme - Leyla Feray Kimdir?

    Güzel oyuncu Leyla Feray, Ömrüm Sessiz Bir Çığlık dizisi ile ekranlara geri dönüyor. Dizide Nağme karakterini canlandıracak olan güzel oyuncuya Tolga Sarıtaş eşlik ediyor. Ömrüm Sessiz Bir Çığlık dizisinde severek evlenen Nağme ile Ejder'in ailelerine karşı verdiği mücadele anlatılıyor.

    Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Nağme Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Ömrüm Sessiz Bir Çığlık dizisindeki Nağme karakterini güzel oyuncu Leyla Feray canlandırıyor. Nağme, İstanbul'da kendi halinde yaşayan genç bir kızdır. Ejder'le tanıştıktan sonra hayatında önemli değişiklikler olur. Ani bir kararla Ejder'le evlenir ve Bursa'ya gider. Ancak Nağme'nin Ejder hakkında bilmediği çok şey vardır. Öğrendiği gerçeklerle büyük şok yaşayan Nağme herşeye rağmen Ejder'den vazgeçmez. Ama Ejder'in ailesi bu evliliğe karşı çıkar. Nağme'yi zor günler beklemektedir.

    Leyla Feray Kimdir? Kaç Yaşında?


    Güzel oyuncu Leyla Feray 8 Mayıs 1993'de İstanbul'da dünyaya geldi. Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar bölümünde eğitim gören Feray dizi sektörünün yeni oyuncularından. Oyunculuğa Ben Onu Çok Sevdim dizisi ile başlayan genç oyuncu daha sonra Paşa Gönlü ve 3 Arkadaş gibi dizilerde başrolde yer aldı. Ancak bu diziler istenen reyting oranına ulaşamayınca kısa sürede yayından kaldırıldı.

    Etiketler: Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Nağme Kimdir? Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Nağme Gerçek Adı Ne? Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Nağmenin Gerçek İsmi, Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Nağme, Leyla Feray Kimdir? Leyla Feray Biyografisi, Leyla Feray Dizileri, Leyla Feray Kaç Yaşında? Leyla Feray Fotoğrafları, Leyla Feray Resimleri,Leyla Feray Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Dizisi, Leyla Feray Doğum Günü
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Nağme - Leyla Feray Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top