728x90 AdSpace

  • Latest News

    Beyaz Yalan Dizisi Bitti Mi?

    Başrollerinde Kutsi, Deniz Baysal, Ebru Aykaç, Ege Aydan ve Ebru Aytemur gibi pek çok sevilen oyuncunun yer aldığı Beyaz Yalan dizisinin yayın günü ve saati değişti. İlk bölümünün ardından böyle bir değişiklik yaşanması hayranlarını şok etti.

    Beyaz Yalan Dizsini Ne Zaman? Hangi Gün?


    Show TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Beyaz Yalan'ın ilk bölümü geçtiğimiz hafta 23 Mart'ta yayınlanmıştı. Bu hafta yeni bölümü bekleyenler büyük bir şokla karşılaştı. Pazartesi akşamı 2. bölümü izlemek için ekran karşısına geçen izleyiciler Beyaz Yalan yerine Güldür Güldür Show'la karşılaştılar. Beyaz Yalan dizisinin 2. bölümü  4 Nisan cumartesi akşamı 20:00'de ekrana gelecek.

    Beyaz Yalan Dizisi Bitti Mi?


    Beyaz Yalan dizisinin yayın günün değişmesi gelecek bölümler için hiç de iyi bir haber değil. Henüz net bir bilgi olmasa da Beyaz Yalan'ın yayından kaldırılma ihtimali çok yüksek.


    Beyaz Yalan Bittimi, Beyaz Yalan Neden Bitti, Beyaz Yalan Neden Yayınlanmıyor, Beyaz Yalan Neden Yok Bitecek Mi, Beyaz Yalan Kaldırıldı Mı Final Mi Yaptı, Beyaz Yalan SHOW TV, Beyaz Yalan Ne Zaman? Beyaz Yalan Hangi Gün? Beyaz Yalan Dizisi
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Beyaz Yalan Dizisi Bitti Mi? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top