728x90 AdSpace

  • Latest News

    Survivor All Star Sms Sonuçları ve Kim Elendi 10 Mart 2015 Salı

    Surivor All Star'dan bir yarışmacı daha bu akşam adaya veda edecek. Survivor 10 Mart Kim Elendi sorusuna bu akşam TV8 ekranlarında cevap bulacağız. Survivor son bölümünde dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler Takımından birisi Survivor dan elenecek. Survivor da yapılan ada konseyi sonucu yarışmacılar Fulya Keskin'in ismini yazmışlardı. Bu akşam yapılacak Sms oylaması sonucunda en fazla oyu alan ismin seçeçeği bir kişi ile Fulya'nın oylarına bakılacak ve en az oyu alan yarışmacı Survivor All Star'a veda edecek.
    Survivor All Star Kim Elendi 10 Mart 2015 Salı

    Survivor All Star 10 Mart Sms sonuçları saat 20:00'da başlayacak olan yeni bölümle netleşecek. Sms birincisi Fulya Keskin ile birlikte elemeye kalacak olan ünlüler takımı yarışmacısını belirleyecek. Buna göre Fulya yada diğer yarışmacıdan en az Sms oyu alan kişi Survivor'dan elenmiş olacak.

    Geçen hafta Survivor All Star'dan elenen isim Duygu Çetinkaya olmuştu. Duygu Çetinkaya ada konseyinde ismi en çok yazılan yarışmacı olmuştu. Haftanın birincisi olan Turabi , Duygu Çetinkaya 'nın karşısına elenmesi için Hilmi Cem'i çıkartmıştı.Sms sonuçları neticesinde Duygu Survivor'a veda eden isim oldu.

    10 Mart 2015 Survivor All Star Sms Oyları Sonucunda Elenen İsim Belli Olduğunda Sizlerle Paylaşacağız!
    Survivor All Star Kim Elendi 10 Mart 2015 Salı, Survivordan Kim Elendi 10 Mart, Survivor Sms Sonuçları 10 Mart, Survivor Fulya Keskin Elendi Mi, Survivor Kim Elendi 10.03.2015, Survivor Eleme Canlı izle Tv8
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Survivor All Star Sms Sonuçları ve Kim Elendi 10 Mart 2015 Salı Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top