728x90 AdSpace

  • Latest News

    Filinta Dizisi Nerede Çekiliyor?

    TRT 1 salı akşamları ekrana gelen Filinta dizisinin çekimleri aralıksız devam ediyor. Başrollerinde Onur Tuna, Damla Aslanalp, Serhat Tutumluer, Mehmet Özgür ve Naz Elmas gibi sevilen oyuncuların yer aldığı dizinin çekimleri İzmit / Kocaeli'nde bulunan özel bir platoda çekiliyor.

    Avrupa'nın En Büyük Film Platosu


    Filinta dizi çekimleri İzmit'te bulunan  Seka Park Film Platosu'nda yapılıyor. Avrupanın en büyük film platosu olan alanda İstanbul'un 19. yüzyıldaki görünümü bire bir yansıtılmış durumda.


    Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan da İzmit ziyareti sırasında Seka Park Film Platosu'na da uğrayarak incelemelerde bulunmuştu. İncelemenin ardından bir açıklama yapan Akdoğan: "Bu diziler Türkiye'nin bölgesel etkinliği ve gücü açısından önem taşıyor, Balkanlar'da, Ortadoğu'da, Kafkaslar'da Türk dizileri Türkiye'nin tanıtımına önemli katkılarda bulunuyor.  İnsanlar Türkçe öğreniyor. Türkiye'nin cazibe merkezi haline gelmesinde, tanıtımında, ihracatında, turizminde bu dizilerin büyük rolü olduğunu söyleyebiliriz." dedi.
    Filinta Nerede Çekiliyor? Filintanın Çekildiği Yer, Filintanın Çekildiği Mekan Nerede? Filinta Seti Nerede? Filinta Seka Park Film Platosu, Filintanın Çekildiği Eski Yer Neresi? Filinta Setinin Adresi,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Filinta Dizisi Nerede Çekiliyor? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top