728x90 AdSpace

  • Latest News

    Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Ejder - Tolga Sarıtaş Kimdir?

    Muhteşem Yüzyıl'ın Şehzade Cihangir'i Tolga Sarıtaş Ömrüm Sessiz Bir Çığlık dizisiyle geri dönüyor. Dizide Ejder karakterini canlandıracak olan yakışıklı oyuncuya Leyla Feray eşlik ediyor. Ömrüm Sessiz Bir Çığlık dizisinde ani bir kararla evlenen Nağme ile Ejder'in ailelerine karşı verdiği mücadele anlatılıyor.

    Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Nağme Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Ömrüm Sessiz Bir Çığlık dizisindeki Ejder karakterini yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş canlaNdırıyor. Zengin bir ailenin çocuğu olan Ejder parayı ikinci plana atarak emeğe önem verir. Çok zengin olmalarına rağmen bedelli askerliği reddeder ve 12 aylık vatani görevini yerine getirir. Askerliğini yaptıktan sonra Bursa'da bulunan ailesinin şirketinde çalışmaya başlar. Bir iş için gittiği İstanbul'da Nağme ile tanışır ve kısa sürede evlenirler. Ailesine haber vermeden evlenen Ejder karısını da alarak Bursa'ya geri döner. Ancak ailesi bu karara tepki gösterir ve ayrılmaları için baskı yapmaya başlarlar. Ejder ile Nağme'yi zor günler beklemektedir.

    Tolga Sarıtaş Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?


    Yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş 1 Ocak 1991'de İstanbul'da dünyaya geldi. Liseden sonra aktif olarak tiyatro oyunlarında rol alan genç oyuncu Bahtı Kara, Bilinmeyen Yaşın Yorgunu ve Kaledeki Yalnızlık gibi filmlerde rol aldı. En büyük çıkışını ise Muhteşem Yüzyıl dizisi ile gerçekleştirdi. Dizide Şehzade Cihangir'i canlandıran yakışıklı oyuncu özellikle genç kızlar tarafından ilgi ile izlendi. Geçtiğimiz yıl rol aldığı Benim Adım Gültepe dizisi beklenen ilgiyi görmeyince kısa sürede yayından kalkmıştı. Sevilen oyuncu Ömrüm Sessiz Bir Çığlık dizisi ile tekrar kamera karşısına geçiyor.


    Etiketler: Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Ejder Kimdir? Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Ejder Gerçek Adı Ne? Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Ejderin Gerçek İsmi, Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Ejder , Tolga Sarıtaş Kimdir? Tolga Sarıtaş Biyografisi, Tolga Sarıtaş Dizileri, Tolga Sarıtaş Kaç Yaşında? Tolga Sarıtaş Fotoğrafları, Tolga Sarıtaş Resimleri, Tolga Sarıtaş Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Dizisi, Tolga Sarıtaş Doğum Günü
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Ejder - Tolga Sarıtaş Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top