728x90 AdSpace

  • Latest News

    Aşk Yeniden Yeni Bölümünde Neler Yaşanacak

    Başladığı günden itibaren fenomen bir dizi haline gelen "Aşk Yeniden" bu hafta sürpriz bir hikaye ile karşımıza çıkıyor. İlk günden itibaren tabiri yerinde ise borusunu öttüren Şevket bu sefer zora girecektir. Her zehirin birde panzehiri vardır ve onun da panzehiri diziye dahil oluyor. Meryem karakteri diziye bir girer pir girer ve ortalığı bir birine katar . Kızını onundan almak isteyen karısına karşı bir plan içerisine giren Şevket bunun için iyi bir yol bulmuştur. Yayınlanan Aşk Yeniden Dizisi Fragmanında onu kaçırmasını ister ama öyle dağa değil. Onu da alıp bir tatile çıkmasını ve onu anasından uzaklaşmasını sağlamak amacındadır.

    Bu plan hem Fatih için , hemde şevket için çok güzel bir plandır. Fatih , Zeynep ile baş başa kalma fırsatını yakalarken , Şevket'de kızını anasından uzak tutacaktır. Aşk Yeniden izle hayranlarının merakla beklediği yeni bölüm ile devam edecek serüvenimiz bununla da sınırlı değil. İkilimiz tatile çıkar ama onların orada yalnız kalması mümkün değildir. Mukaddes ve İrem iş başındadır ve onlara tatili zehir etmek için var olduklarını bir kez daha gösterirler. Diğer yandan Aşk Yeniden 5.Bölüm de gerçekmiş gibi gözüken sahnede Ertan çocuğunu almak için gelmişti. Ama bu hafta yayınlanacak olan bölüm de bu olay gerçek olabilir. Fadik mahallede Ertan'ı görür. Bu Sefer Ertan gerçekte mi geldi ? Evet Aşk Yeniden 6.Bölüm yaşanacaklar kısaca bu şekilde olacak. Anlayacağınız romantik dakikalar bizleri beklerken , sonu yine hüsran ile bitecek bir hikaye bizleri bekliyor olacak. Uzun zamandır Zeynep'i bekleyen tehlike rüyalardan gerçeğe dönüşüyor.

    Müzikleri ile senaryosu ile yine müthiş bir bölüm bizleri bekliyor. İkilinin diyalogları ve Selim'in eşsiz oyunculuğu ile bir Aşk Yeniden daha bizlerle olacak. Daha şimdiden dizinin başlamasını bekleyen büyük bir hayran kitlesi var. Her hafta zirvede yer alan yapım bu hafta ki bölüm ile de yerini sağlamlaştıracaktır.
    XXX
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Aşk Yeniden Yeni Bölümünde Neler Yaşanacak Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top