728x90 AdSpace

  • Latest News

    Yeşil Deniz Nerede Çekiliyor?

    TRT 1'in sevilen komedi dizisi Yeliş Deniz konusu ve Ege şivesi ile izleyicileri kendine bağladı. Samimi bir kasaba ortamında geçen dizide birbirini kardeş gibi seven dört kafadarın başından geçen maceralar anlatılıyor.


     Yeşil Deniz Nerede Çekiliyor? 


    İsmail, Cemil, Emin ve Süleyman birbirlerini kardeş gibi seven dört kafadardır. Herşeyi birlikte yapan ve aralarında sır barındırmayan bir dostlukları vardır. Aileleri gariban olduğu için kısa yoldan zengin olma hayalleri kurarlar. Kasabada sıkça konuşulan define işlerine kafayı takarlar ve bir gün bir küp altın bulurlar. Altınları bozduran sadıçlar zengin olduklarını kimseye çaktırmamak için ilginç fikirler üretirler. Komedi ağırlıklı olsa da zaman zaman izleyicileri derinden etkileyen duygusal sahnelerin de yaşandığı Yeşil Deniz dizisinin çekimleri İzmir'in Ödemiş ilçesinin Birgi beldesinde yapılıyor.

    Yeşil Deniz Nerede Çekiliyor? Yeşil Deniz Nerde Çekiliyor? Yeşil Denizin Çekildiği Yer, Yeşil Denizin Çekildiği Köy Nerede? Yeşil Deniz Seti Nerede? Yeşil Deniz Hangi Mahallede Çekiliyor? Yeşil Deniz Dizinin Çekildiği Kasaba Neresi?
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Yeşil Deniz Nerede Çekiliyor? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top