728x90 AdSpace

  • Latest News

    Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Dizisi Oyuncuları

    Yeni bir dizi daha ekranlara merhaba demeye hazırlanıyor. Ömrüm Sessiz Bir Çığlık isimli dizide genç oyuncuların çokluğu dikkat çekiyor. Dizinin başrollerinde ise Tolga Sarıtaş ve Leyla Feray var. Tolga Sarıtaş, Ömrüm Sessiz Bir Çığlık dizisinde zengin bir ailenin çocuğu olan Ejder karakterini canlandırıyor. Ejder, zengin olmasına rağmen istediklerine paranın gücüyle değil emeğinin gücüyle  sahip olmayı seven bir gençtir.

    Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Dizisi Konusu - Hikayesi


    Bursalı zengin bir ailenin çocuğu olan Ejder paraya önem vermeyen bir gençtir. İyi bir eğitim aldıktan sonra askerliğini yapmak için kışlanın yolunu tutar. Zengin bir ailenin çocuğu olmasına rağmen bedelli askerliği tercih etmeyen Ejder, askerlikte yaşayacağı tecrübenin hayatına olumlu etkisi olacağını düşünür. Askerlikten sonra ailesinin şirketinde çalışmaya başlayan Ejder kısa bir süreliğine İstanbul'a gider. Hiç hesapta olmayan bir şekilde Nağme ile karşılaşır. Nağme'ye aşık olan Ejder ani bir şekilde evlenme kararı alır. Ailesine haber vermeden Nağme ile evlenen Ejder eşini de yanına alarak Bursa'ya döner. Zengin olduğunu Nağme'den gizleyen Ejder'in sırları Bursa'ya dönünce ortaya çıkar. Ejder'in zengin bir ailenin oğlu olduğunu öğrenen Nağme büyük bir şok yaşar. İlk şoku atlattıktan sonra bu duruma alışmaya başlar. Ama Ejder'in ailesi bu duruma Nağme kadar çabuk alışamaz ve bu evliliğe karşı çıkar. Asıl hikaye bundan sonra başlar.

    Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Dizisi Oyuncu Kadrosu


    Tolga Sarıtaş - Ejder
    Leyla Feray - Nağme
    Dila Danışman
    Burak Sergen
    Bülent Bilgiç
    Özlem Başkaya
    Özgül Kavruk
    Musa Çiçek
    Serkan Şenalp
    Eylem Yıldız
    Gizem Derici
    Ebru Üstüntaş
    Ümay Anadolu

    Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Dizisi Hangi Kanalda? Ne Zaman?


    Yapımcılığını Pastel Film'in üstlendiği Ömrüm Sessiz Bir Çığlık dizisi Fox TV'de ekrana gelmesi bekleniyordu. Ama Nisan ayında yayınlanması planlanan dizi ileri bir tarihe ertelenmişti. Çıkan anlaşmazlıklardan sonra dizisinin iptal edildiği öğrenildi.
    Etiketler: Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Dizisi, Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Oyunucu Kadrosu, Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Oyuncuları, Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Dizisi Konusu ve Hikayesi, Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Nerede Çekiliyor?, Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Ne Zaman Başlıyor?, Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Hangi Kanalda?, Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Dizisi Fotoğrafları ve Resimleri, Gerçek Adı, Gerçek İsmi, Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Fox TV, Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Ejder - Tolga Sarıtaş, Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Neğme - Leyla Feray, Ömrümün Sessiz Çığlığı
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ömrüm Sessiz Bir Çığlık Dizisi Oyuncuları Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top