728x90 AdSpace

  • Latest News

    Bingöl'de İngilizce bingolingilizcekursu.com ile Konuşuluyor

    Eğitim adil olmalıdır, her gencin iyi bir yabancı dil eğitimi almaya hakkı vardır, yurdun neresinde yaşlarsa yaşasın kaliteli eğitim onların ayaklarına kadar götürülmelidir. Bu sadece yabancı dil konusunda değil, her alanda eşit olmalıdır. İşte Bingöl'de açılan İngilizce kurslarının tek amacı da budur, öğrencilerin eğitim eşitliğinden yararlanmalarını sağlamak. Çok değerli öğretmenlerin eşliğinde verilen derslerden azami ölçüde yararlanılmaya çalışılmaktadır. Bingöl İngilizce kursları gençler için umut ışığı olmuş ve çok büyük bir eksikliği gidermiştir. Derslerin yetemediği yerde devreye giren bu kurslar sayesinde yabancı dil öğrenmek için can atan gençler kendilerini geliştirme şansı yakalamaktadırlar.
    Bingöl İngilizce Kursları

    İngilizce öğretmeni olmanın tek yolu vardır, üniversiteye giriş sınavlarında istediğiniz üniversitenin İngilizce öğretmenliği bölümünün taban puanlarını tutturabilmek, sınava girmeden belirlenen puanları kazanamadan bu hayalinizi gerçekleştiremezsiniz. Bingöl Üniversitesi İngilizce bölümü de öğrenci alırken belli puanları ve kontenjanlarını devreye sokmaktadır. Gelecekte İngilizce öğretmeni olmak isteyen her lise ve dengi okul mezunu gencin bu şartları yerine getirmesi gereklidir. 4 yıllık lisans eğitimlerinden sonra öğretmen adayları yurdun dört bir yanına dağılarak görevlerini yapmaya başlayacaklardır.

    İngilizce dünyanın bu kadar küçüldüğü şu günlerde öğrenilmesi olmazsa olmaz bir dildir, zira dünya üzerinde yaşayan insanların çok büyük bir kısmı İngilizce konuşmaktadır, bu da İngilizce ortak dil konumuna sokmaktadır. İngilizce ve diğer diller çok konuşularak öğrenilir, yaşadığınız yerin tanımı, tarihi, iklimi gibi günlük anlatımlarla bu dili kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Bingöl hakkında İngilizce bilgi verilerek öğrencilerin derslere olan ilgileri arttırılmakta ve anlatımlarla kolayca bu dili öğrenmektedirler. Öğretmenlerin ve öğrencilerin kendi aralarında da İngilizce konuşmaları sayesinde istenen amaca ulaşılmaktadır. Aksan ve telaffuz hataları da ancak konuşularak ortadan kalkabilir.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Bingöl'de İngilizce bingolingilizcekursu.com ile Konuşuluyor Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top