728x90 AdSpace

  • Latest News

    Piramit Yarışması Formatı ve Sunucusu

    Show TV'nin yeni programı Piramit hem yarıştırıyor hem de eğlendiriyor. Sunuculuğunu Yusuf Çim'in yapacağı yarışmada Evrim Akın ve Gökhan Yıkılkan da yer alıyor. Evrim Akın ve Gökhan Yıkılkan her hafta yarışacak olan yarışmacılarla takım olarak yarışacaklar.

    Kısa zamanda büyük beğeni toplayan Piramit yarışması Yusuf Çim'in sunumu ile Perşembe ve Cuma geceleri Show TV'de ekrana geliyor.

    Piramit Yarışmasının Formatı


    Piramit yarışmasında ikişer kişinden oluşan iki takım yarışacak. Takımların her ikisinde de birer ünlü yarışacak. Takım arkadaşları karşılıklı oturacak. Yarışmacılardan biri önündeki ekranda beliren kelimeyi karşısındaki arkadaşına anlatmaya çalışacak.

    Piramit Yarışmasının Sunucusu Kim?


    Piramit yarışmasının sunuculuğunu Yusuf Çim yapıyor. 26 Eylül 1991'de İstanbul'da dünyaya gelen yakışıklı sunucu Arel Üniversitesi'nin Radyo ve Televizyon bölümünde eğitim görmektedir. 2011'de katıldığı Best Model of Turkey'de birinci olan Yusuf Çim çeşitli reklam filmlerinde de rol aldı. Müzikle de uğraşan genç sunucu 2013'de "Olsun Bi Kere" isimli şarkısıyla büyük beğeni topladı. İki bölümlük kısa bir dizi deneyimi de yaşayan Yusuf Çim, ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın kliplerinde de oynamıştı.

    İşte Yusuf Çim'in Yeni Dizisi

    Piramit yarışmasının yakışıklı sunucusu Yusuf Çim Star TV'nin yeni dizisi Çilek Kokusu'nda rol alacak.

    Piramit Yarışmasının Sunucusu, Piramit Yarışmasının Formatı, Piramit Yarışması, Piramit Show TV, Piramit Yusuf Çim, Piramit Yarışmasında Amaç Ne? Piramit Yarışması Nasıl Oynanıyor? Piramit Oyunu, Piramit Evrim Akın, Piramit Yarışmacıları,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Piramit Yarışması Formatı ve Sunucusu Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top