728x90 AdSpace

  • Latest News

    Beş Kardeş Dizisi Bitti Mi?

    Kanal D'nin büyük umutlar bağladığı Beş Kardeş dizisi beklenen ilgiyi görmedi. Kadrosunda Serkan Keskin, Melisa Sözen, Osman Sonant, Nadir Sarıbacak, Tansu Biçer, Nihal Yalçın ve Ece Dizdar gibi bir çok başarılı oyuncuyu barındıran dizi 5. bölüm ardından uzun bir araya gidiyor.

    Seyirciler dizinin sonunda beliren "Çılgınca sevmeye kısa bir ara! Beş Kardeş yeni bölümleri ile Haziran'da devam edecek!" yazısını görünce büyük şaşkınlık yaşadı.

    Beş Kardeş Dizisi Neden Bitti?


    Pazartesi günleri yayınlanan Beş Kardeş dizisi diğer kanallarda yayınlanan Paramparça, Karadayı ve Survivor gibi programların gerisinde kalınca yeni bölümlerin yayınlanmasına ara verildi. Güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizinin yeni bölümleri Haziran'da yeniden Kanal D'de olacak.

    İzleyicilerden Tepki


    5. bölümün sonunda gördükleri yazı ile şok olan bir çok izleyici sosyal medyadan tepkilerini dile getirdi. Bazı izleyiciler de yayından kaldırılmamasını teselli olarak değerlendirerek haziranı beklemeye başladı bile.
    Beş Kardeş Dizisi Yayından Kalktı Mı? Beş Kardeş Dizisi Neden Bitti? Beş Kardeş Dizisi Ne Zaman? Beş Kardeş Dizisi Hangi Gün? Beş Kardeş Dizisi Neden Yayından Kaldırıldı? 5 Kardeş Bittimi?
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Beş Kardeş Dizisi Bitti Mi? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top