728x90 AdSpace

  • Latest News

    Mutlu Ol Yeter Dizisi Can - Ali Atay Kimdir?

    ATV'nin merakla beklenen yeni dizisi Mutlu Ol Yeter çok yakında başlıyor. Mutlu Ol Yeter dizisinin oyuncu kadrosunda Ali Atay, Aslı Enver, Ertan Saban, Öner Erkan, Efe Tuncer, Fırat Albayram, Nil Günal ve Seda Türkmen gibi genç oyuncuların yanı sıra Ayten Uncuoğlu, Sait Genay ve Tülay Bursa gibi usta isimler de yar alıyor. Dizinin başrol oyuncusu Ali Atay, Can karakterini canlandırıyor.

    Mutlu Ol Yeter Dizisi Can Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Sevilen oyuncu Ali Atay, Mutlu Ol Yeter dizisinde Can karakterini canlandıracak. Can, kuzeni Babür'le birlikte yaşayan kendi halinde bir gençtir. Can'ın yaşadığı mahallede komşular halen aileden biri gibidir. Bunun iyi mi yoksa kötü mü olduğunu diziyi izledikten sonra göreceğiz.

    Ali Atay Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?


    Sevilen oyucu Ali Atay 20 Nisan 1976 Rize'de dünyaya geldi. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Atay ilk olarak 1998'de yayınlanan İkinci Bahar dizisinde rol aldı. Efsane dizilerden olan 7 Numara'da da rol alan genç oyuncu daha sonra Şapkadan Babam Çıktı, Çınaraltı, Cemile, Eşref Saati, Hayat Kavgam, Kurtlar Vadisi Pusu ve Kılıç Günü gibi dizilerde de rol aldı. En büyük çıkışını ise bir fenomen haline gelen Leyla İle Mecnun dizisindeki rolü ile gerçekleştirdi. Son olarak Ben de Özledim dizisinde rol alan Atay uzun bir aradan sonra yeniden kamera karşısına geçiyor. ATV'nin yeni dizi Mutlu Ol Yeter'le ekranlara dönen Ali Atay dizide Can karakterini canlandırıyor.
    Mutlu Ol Yeter Dizisi Can Kimdir? Mutlu Ol Yeter Dizisi Canın Gerçek Adı Ne? Mutlu Ol Yeter Dizisi Can'ın Gerçek İsmi, Mutlu Ol Yeter Dizisindeki Can, Ali Atay Kimdir? Ali Atay Biyografisi, Ali Atay Dizileri, Ali Atay Kaç Yaşında? Ali Atay İnstagram Fotoğrafları, Ali Atay Resimleri, Ali Atay Mutlu Ol Yeter Dizisi, Ali Atay Doğum Günü Ne Zaman? Mutlu Ol Yeter Dizisindeki Can Kim?
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Mutlu Ol Yeter Dizisi Can - Ali Atay Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top