728x90 AdSpace

  • Latest News

    Kızlar ve Anneleri Sunucusu Burak Serdar Şanal Kimdir?

    ATV'nin sevilen yarışma programı Kızlar ve Anneleri tüm hızıyla devam ederken önemli bir gelişme yaşandı. Daha önce de Ümit İbrahim Kantarcılar, Mert Palavaroğlu ve Lemi Filozof gibi bir çok sunucunun sunduğu yarışmanın sunucusu yine değişti. Yarışmanın yeni sunucusu yakışıklı oyuncu Burak Serdar Şanal oldu.

    Burak Serdar Şanal Kimdir?


    Yakışıklı oyuncu Burak Serdar Şanal 28 Ağustos 1988'de İstanbul'da dünyaya geldi. Maltepe Üniversitesi'nden mezun olan genç oyuncu Drama Kulübü'nde eğitim aldı. Oyunculuk kariyerine 2008'de rol aldığı Arka Sokaklar dizisi ile başlayan Burak Serdar Şanal ayrıca Küçük Kadınlar, Peri Masalı, Bahar Dalları, Avrupa Avrupa, Dinle Sevgilim ve Böyle Bitmesin gibi pek çok dizide rol aldı. Yakışıklı oyuncu şu sıralar TRT'de yayınlanan Yeşil Deniz isimli dizisinde İsmail karakterini canlandırıyor. İzleyicilerin büyük beğenisini kazanan komedi türündeki dizi cuma akşamları 20:00'de TRT 1'de ekrana geliyor.

    Kızlar ve Anneleri Ne Zaman? Hangi Kanalda?


    Annelerin kızları ile birlikte katıldığı Kızlar ve Anneleri yarışmasında yarışmacılar verilen görevleri rakiplerinden önce tamamlamaları gerekiyor. ATV'nin gündüz yayınlanan önemli programlarından biri olan Kızlar ve Anneleri hafta içi her gün 13:00'de ekrana geliyor.
    Kızlar ve Anneleri Sunucusu Kim? Kızlar ve Anneleri Sunucusunun Adı Ne? Kızlar ve Annelerinin Yeni Sunucusu, Kızlar ve Anneleri Burak Serdar Şanal, Burak Serdar Şanal Kimdir? Burak Serdar Şanal Dizileri, Burak Serdar Şanal Hangi Dizide Oynuyor? Burak Serdar Şanal Yeşil Deniz Dizisi, Yeşil Deniz İsmail, Kızlar ve Anneleri İsmail
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Kızlar ve Anneleri Sunucusu Burak Serdar Şanal Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top