728x90 AdSpace

  • Latest News

    TV8 Komedi Türkiye Oyuncuları - Yarışmacıları

    TV8'de yepyeni bir eğlence programı başlıyor. Komedi Türkiye isimli programda ünlü isimlerin yanı sıra yeni yetenekler de boy gösterecek. Ünlü oyuncular koçluklarını yaptıkları yarışmacılarla sahneye çıkarak izleyenlere keyifli anlar yaşatacaklar.

    Komedi Türkiye Yarışmasının Formatı


    Komedi Türkiye'de yeni yetenekler ünlü oyuncuların koçluğunda eğitilecek ve koçlarıyla birlikte sahneye çıkacaklar. Komedi alanındaki yeteneklerini sergileyecek olan yarışmacılar jüriyi etkileyerek finale kalmaya çalışacaklar. Jüriden geçer not alamayan yarışmacı elenecek ve onun yerine yeni bir yarışmacı dahil olacak.

    Komedi Türkiye Oyuncuları


    Bartu Küçükçağlayan, Ömür Arpacı, Derya Karadaş ve Murat Akkoyunlu gibi ünlü isimler Komedi Türkiye'de hem oyunculuk hem de oyuncu koçluğu yapacaklar. Komedi Türkiye'de sergilenecek olan oyunlarda sevilen oyuncular Ünal Yeter, Seda Fettahoğlu, Tuğba Çom, Öznur Serçeler ve Diren Polatoğulları da yer alacak. Ayrıca her hafta bir ünlü konuk genç oyunculara koçluk yapacak.

    Komedi Türkiye Yarışmacıları

    Talha Karcı (Elendi), Alican Aytekin, Ceren Taşçı, Mustafa Üçüncü (Elendi), Beren Aktüzün, Tuğçe Karabayır, Lalizer Kemaloğlu ve Eren Demirba

    Komedi Türkiye Jüri Üyeleri ve Sunucusu


    Komedi Türkiye'nin jüri üyelikleri ise Haluk Bilginer, Gani Müjde ve Gülse Birsel gibi usta isimlerden oluşuyor. Programın sunuculuğunu ise güzel sunucu Burcu Esmersoy yapacak.

    Tükiye'nin yeni komedyeni olma yolunda ilerleyen genç yarışmacıların yeteneklerini sergileyeceği Komedi Türkiye yarışması 18 Mart'ta başlıyor. Komedi Türkiye her çarşamba 20:00'de TV8'de izleyicilerle buluşacak.

    Komedi Türkiye Oyuncuları, Komedi Türkiye Sunucusu, Komedi Türkiye Yarışması, Komedi Türkiye TV8, Komedi Türkiye Programı, Komedi Türkiye Acun, Komedi Türkiye Konusu, Komedi Türkiye Yarışmacıları, Komedi Türkiye Kadrosu, Komedi Türkiye Gerçek Adı,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: TV8 Komedi Türkiye Oyuncuları - Yarışmacıları Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top