728x90 AdSpace

  • Latest News

    Fox TV Sesi Çok Güzel Yarışması ve Yarışmacıları

    Fox TV'de yepyeni bir şarkı yarışması başlıyor. Jüri üyelerinin yarışmacının ayağına gittiği tek yarışma programı olan Sesi Çok Güzel değişik formatıyla dikkat çekiyor.

    Popstar, Akademi Türkiye ve O Ses Türkiye gibi yarışma programlarından pek çok genç yetenek çıkmıştı. Sesi Çok Güzel yarışmasının müzik sektörüne nasıl bir katkı yapacağı şimdiden merak konusu.

    Sesi Çok Güzel Yarışmasının Formatı


    Sesine güvenilen kişi yakınları tarafından "Sesi Çok Güzel" yarışmasına ihbar ediliyor. Jüri tarafından bir ön elemeden geçen yarışmacılar her şeyden habersiz günlük hayatına devam ederken büyük bir sürpriz yapılıyor. Ünlü isimlerden oluşan jüri üyeleri yarışmacının ayağına giderek onu bir de canlı canlı dinliyor. Yarışmacı adayı jüri üyelerini karşısında bulmanın şaşkınlığını üzerinden atamadan onları etkilemek zorunda. Jüri üyeleri sesini beğendiği yarışmacıları takımlarına alıyor.

    Sesi Çok Güzel Yarışmacıları

    Mutlu Kaya
    Melih Kahveci
    Hilal Alkan
    Mustafa Alışkan
    Zakir İrfanoğlu (Elendi)

    Sibel Can, Mutlu Kaya için Diyarbakır'a gitti.  Devamını gör...

    Sesi Çok Güzel Jüri Üyeleri ve Sunucusu


    Sertap Erener, Sibel Can ve Gökhan Türkmen'den oluşan jüri üyeleri yarışmacı adaylarının evlerine, iş yerlerine ya da okullarına habersiz giderek onlara büyük bir sürpriz yapıyor. Sesini beğendiği adayları takımlarına alarak onlara koçluk yapıyor. Yarışmanın sunuculuğunu ise sevilen oyuncu Emre Karayel yapıyor.

    Sesi Çok Güzel Başvuru Formu


    Sesi Çok Güzel yarışmasına başvuruyu yarışmacı adaylarının yakınları yapıyor. fox.com.tr'den yapılan başvuruda hem yarışmacının hem de başvuruyu yapan kişinin bilgileri isteniyor.

    Fox TV Sesi Çok Güzel, Sesi Çok Güzel Yarışmacıları, Sesi Çok Güzel Yarışması, Sesi Çok Güzel FOX TV, Sesi Çok Güzel Başvuru, Sesi Çok Güzel Formatı, Sesi Çok Güzel Ne Zaman? Sesi Çok Güzel Programı, Sesi Çok Güzel Jüri Üyeleri, Sesi Çok Güzel Şakı Yarışması, Sesi Çok Güzel Tanıtımı, Sesi Çok Güzel Fragmanı, Sesi Çok Güzel
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Fox TV Sesi Çok Güzel Yarışması ve Yarışmacıları Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top