728x90 AdSpace

  • Latest News

    Kertenkele Dizisi Oyuncuları ve Konusu

    ATV'nin sevilen dizisi Kertenkele cumartesi akşamlarının en çok izlenen dizilerinden bir tanesi. Başrollerinde Timur Acar ve Sera Tokdemir'in yer aldığı dizide ayrıca Erdinç Gülener, Şemsi İnkaya, Sinan Çalışkanoğlu, Dilşad Şimşek, Eda Özerkan ve Duygu Yıldız gibi pek çok sevilen oyuncu rol alıyor.

    Kertenkele Dizisinin Konusu ve Hikayesi


    Kertenkele çok profesyonel bir hırsızdır. Bir çok büyük soyguna karışan Kertenkele'yi polisler bir türlü yakalayamaz. Ancak son işinde yakayı ele verir ve yakalanır. Bir yolunu bularak hapisten kaçan Kertenkele kılık değiştirerek saklanmaya başlar. İmam kılığına giren Kertenkele küçük bir mahallenin imamının yerine geçer. Hiçbir dini bilgisi olmayan Kertenkele başlarda zorlansa da durumu idare eder. Yeni hayatına ayak uydurmak için dini bilgileri araştırmaya başlayan Kertenkele kötü işleri bırakarak zamanla iyi bir insan olmaya başlar. Aynı mahallede yaşayan Zehra'ya aşık olur. Zengin bir ailenin kızı olan Zehra yaşlı dedesini mutlu etmek için sahte bir evlilik yapmayı planlar. Sahte damat için de Ziya Hoca'dan yardım ister.

    Kertenkele Dizisi Oyuncu Kadrosu


    Timur Acar - Kertenkele - Ziya Hoca
    Sera Tokdemir - Zehra
    Erdinç Gülener - Ünsal
    Şemsi İnkaya - Ekrem Dede
    Sinan Çalışkanoğlu - Levent
    Dilşad Şimşek - Melis
    Eda Özerkan - Selin
    Duygu Yıldız - Betül

    Kertenkele her cumartesi 20:00'de ATV'de ekrana geliyor.
    Kertenkele Dizisi, Kertenkele Oyunucu Kadrosu, Kertenkele Dizsinin Oyuncuları, Kertenkelenin Konusu ve Hikayesi, Kertenkele Ne Zaman?, Kertenkele Hangi Kanalda?, Kertenkele Dizisi Fotoğrafları ve Resimleri, Gerçek Adı, Gerçek İsmi, Kertenkele ATV , Kertenkele Sera Tokdemir
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Kertenkele Dizisi Oyuncuları ve Konusu Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top