728x90 AdSpace

  • Latest News

    Yeşil Deniz Bahri - Eren Can Vurucu Kimdir?

    Başrollerinde Burak Serdar Şanal, Öykü Çelik, Melis Babadağ, Mert Turak, Burak Alkaş ve Ali Barkın gibi genç oyuncuların yer aldığı Yeşil Deniz dizisi samimi konusuyla kısa sürede çok sevildi. Dizinin en dikkat çeken oyuncularından biri de Eren Can Vurucu. Genç oyuncu Yeşil Denzi dizisinde canaldırıdğı Bahri karakteri ile gönüllerde taht kurdu.

    Yeşil Deniz Dizisi Bahri Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Yeşil Deniz dizisindeki Bahri karakterini sevilen oyuncu Eren Can Vurucu canlandırıyor. Kasabanın ileri gelenlerinden biri olan Tüccar Sami'nin oğlu olan Bahri biraz saf biridir. Babası Tüccar Sami kasabalı tarafından pek sevilmese de Bahri saflığı ile kasabalı tarafından sevilen biridir.

    Eren Can Vurucu Kimdir?


    Genç oyuncu Eren Can Vurucu 17 Ağustos 1988'de Ankara'da dünyaya geldi. Başkent İletişim Akademisi'nde oyunculuk eğitimi alan genç oyuncu ilk olarak Kurtuluş Son Durak filmi ile kamera karşısına geçti. Ayrıca Emret Komutanım dizisinde de rol alan Eren Can Vurucu çeşitli kısa filmlerde de yer aldı.
    Etiketler: Yeşil Deniz Bahri Kimdir? Yeşil Deniz Dizisi Bahri Gerçek Adı Ne? Yeşil Deniz Bahrinin Gerçek İsmi, Yeşil Deniz Dizisi Bahri, Eren Can Vurucu Kimdir? Eren Can Vurucu Biyografisi, Eren Can Vurucu Yeni Dizisi, Eren Can Vurucu Dizileri, Eren Can Vurucu Kaç Yaşında? Eren Can Vurucu Fotoğrafları, Eren Can Vurucu Resimleri, Yeşil Deniz Bahrinin Gerçek Hali,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Yeşil Deniz Bahri - Eren Can Vurucu Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top