728x90 AdSpace

  • Latest News

    Filinta Dizisi Süreyya - Nur Fettahoğlu Kimdir?

    TRT 1'in sevilen dönem dizisi Filinta'ya bir oyuncu daha dahil oldu. Başrollerinde Onur Tuna, Damla Aslanalp, Serhat Tutumluer, Mehmet Özgür ve Naz Elmas gibi sevilen oyuncuların yer aldığı Filinta dizisinin kadrosuna güzel oyuncu  Nur Fettahoğlu da katıldı. Nur Fettahoğlu Filinta dizisinde Süreyya karakterini canlandıracak.

    Filinta Dizisi Süreyya Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Filinta dizisindeki Süreyya karakterini güzel oyuncu Nur Fettahoğlu canlandırıyor. Diziye yeni dahil olan Süreyya karakteri Boris Zaharyas'ın en büyük düşmanıdır. Güzel, cesur ve güçlü bir kadın olan Süreyya'nın tek amacı Boris Zaharyas'ı yok etmek. Boris'e karşı beslediği nefret sayesinde ayakta duran Süreyya'nın neler yapacağını Filinta'nın yeni bölümlerinde hep birlikte göreceğiz.

    Nur Fettahoğlu Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?


    Güzel oyuncu Nur Fettahoğlu, 12 Kasım 1980'de Almanya'nın Duisburg kentinde dünyaya geldi. Haliç Üniversitesi'nin Moda Tasarım bölümünden mezun olan güzel oyuncu bir süre haber spikerliği yaptıktan sonra oyunculuğa adım attı. İlk olarak Gönül Salıncağı dizisinde rol aldı. Daha sonra ise Benden Baba Olmaz, Aşk-ı Memnu ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde rol aldı. Son olarak Hayat Yolunda dizisinde rol alan güzel oyuncu bir süredir ekranlardan uzaktı. TRT'nin sevilen dizisi Filinta ile ekranlara geri dönen güzel oyuncu Süreyya karakterini canlandırıyor.

    Filinta dizisi her salı 19:50'de TRT 1'de ekrana geliyor.
    Filinta Süreyya Kimdir? Filinta Süreyya Gerçek Adı Ne? Filinta Süreyyanın Gerçek Hali, Filinta Dizisi Süreyya, Nur Fettahoğlu Kimdir? Nur Fettahoğlu Biyografisi, Nur Fettahoğlu Dizileri, Nur Fettahoğlu Kaç Yaşında? Nur Fettahoğlu Fotoğrafları, Nur Fettahoğlu Resimleri, Nur Fettahoğlu Filinta Dizisi,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Filinta Dizisi Süreyya - Nur Fettahoğlu Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top