728x90 AdSpace

  • Latest News

    HDFragman.org ile Fragman İzleyin!

    Diziler, filmler veya oyunlar için her gün onlarca fragman yayınlanmaktadır. Özellikle her bir dizinin yeni bölümü için yayınlanan fragmanlar, bu sektörün en çok göze batan unsurlarından birisidir. Peki, bu fragmanları nerede bulabiliriz veya hangi adres üzerinden izleyebiliriz?

    Sitemizde sizlere sık sık yerli dizi fragmanlarına yer veriyoruz. Sitemizin dışında takip edebileceğiniz yerli dizi fragmanları paylaşan servis ise kuşkusuz hdfragman.org olmaktadır. Medcezir dizisinden, Arka Sokaklar dizisine; Diriliş Ertuğrul dizisinden Bedel dizisine kadar onlarca Türk dizisinin güncel fragmanlarını sizlere sunan bu adres, herhangi bir ön koşul da sunmuyor.

    Fragman izle

    Yerli dizilerin yanı sıra yabancı dizi fragmanlarını da HDFragman.org adresinde görebilmemiz mümkün. Ücretsiz olarak Arrow, The Flash, Gotham gibi dizilerin fragmanlarını yayınlayan site bu fragmanları orjinal dilinin yanı sıra Türkçe Altyazı ile sunmaya da özen gösteriyor. Bir örnek vermemiz gerekirse, Arrow 3. Sezon 16. Bölüm Fragmanı'nı ortaya koyabiliriz. Sitede faaliyet gösteren Hilal BALCI, bu bölümün fragmanını bir önceki bölüm yayınlandıktan sadece birkaç saat içinde çevirerek site takipçilerine sunuyor.


    Fragman izlemeyi sevenler için pek çok ekstra özellik de sitede yer almaktadır. Üye paneli sayesinde bir diziyi takip edebilir, izlenecekler listesine alabilirsiniz. Bunun dışında diziler hakkında genel çapta bilgileri de bu sitede bulabilirsiniz. Yabancı diziler için açılmış başlıklarda bu dizilerin konularına, oyuncularına, IMDB puanına vs. özelliklerine kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

    www.hdfragman.org 'un bir önemli özelliği ise bölüm özetleridir. Yabancı dizi fragmanları yayınlandığı anda, o bölümün özetini Türkçe'ye çevirerek, fragmanın altına yerleştiren servis bu sayede bir sonraki bölümde nelerin olacağını da ziyaretçilerine sunmaktadır. Site üzerinden fragman izlemeniz için tek yapmanız gereken vermiş olduğumuz adrese girmek ve istediğiniz bölümü açarak trailerı izlemeye başlamak olacaktır.

    İyi seyirler dileriz!
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: HDFragman.org ile Fragman İzleyin! Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top