728x90 AdSpace

  • Latest News

    Mutlu Ol Yeter Dizisi Oyuncuları ve Konusu

    Fenomen dizi Leyla ile Mecnun'un başrol oyuncusu Ali Atay yeni dizi ile ekranlara geri dönüyor. 12 Nisan'da ATV'de başlayacak olan Mutlu Ol Yeter dizisinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Mutlu Ol Yeter dizisinin başrollerinde Ali Atay, Aslı Enver ve Ertan Saban gibi sevilen oyuncular var. Komedi tarzındaki dizide iki kuzenin başından geçen maceralar esprili bir şekilde anlatılacak.

    Mutlu Ol Yeter Dizisi Oyuncu Kadrosu


    Ali Atay - Can
    Aslı Enver - Zeynep
    Ertan Saban - Babür
    Öner Erkan - Güneş
    Seda Türkmen - Ayşe
    Ayten Uncuoğlu - Azize Afife
    Sait Genay - Ziver
    Efe Tuncer - Vefa
    Tülay Bursa - Şerife
    Fırat Albayram - Devrem
    Nil Günal - Nurten

    Mutlu Ol Yeter Dizisi Konusu Ve Hikayesi


    Sıcak ve samimi bir mahalle ortamında geçen hikaye içinizi ısıtacak. İlk bakışta yakın komşulukların halen yaşandığı, alışverişin küçük esnaftan yapıldığı ve herkesin birbirini tanıdığı sıradan bir mahalle ortamı. Ancak bu mahallede başta Can ve Babür olmak üzere bütün mahallenin türlü türlü huyları vardır. Can'la Zeynep aynı mahallede büyüyüp, aynı okula giden çocukluk arkadaşıdır. Can Zeynep'e çok aşık olsa da bunu saklamaya çalışır. Zeynep'in kendisini kardeşi gibi gördüğünü düşünen Can aşkını içinde yaşar. Babür ise Can'ın hayatına ansızın girer ve en yakın dostu olur. Ancak Babür'ün sinsi bir planı vardır. Babür, Can'ı en mutlu gününde öldürerek babasının intikamını almanın peşindedir. Mutlu Ol Yeter dizisi sıradan mahalle dizilerinden çok farklı olacak ve sizi masalsı bir yolculuğa çıkaracak.

    http://www.gercekismi.blogspot.com/2015/03/mutlu-ol-yeter-dizisi-can-ali-atay.html http://www.gercekismi.blogspot.com/2015/03/mutlu-ol-yeter-zeynep-asl-enver-kimdir.html

    Mutlu Ol Yeter Dizisi Hangi Kanalda?


    Çekimleri tüm hızıyla devam eden Mutlu Ol Yeter dizisi ATV'de ekrana gelecek. Dizi 12 Nisan pazar akşamı 20:00'de ATV'de ekrana gelecek.

    Mutlu Ol Yeter Dizisi Ne Zaman Başlıyor? Hangi Gün?


    Mutlu Ol Yeter dizisi pazar akşamları ekrana geliyor. Dizinin yayın saati değişti. Sevilen dizi 17 Mayıs'tan itibaren saat 22:00'de ekrana gelecek.

    Mutlu Ol Yeter Dizisi Nerede Çekiliyor?

    Dizinin çekimlerinin bazı sahneleri Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde bulunan Uçmakdere Köyü'nde yapıldığı öğrenildi. Dizinin İstanbul çekimleri ise Üsküdar ve Kadıköy civarlarında yapılıyor.
    Etiketler: Mutlu Ol Yeter Dizisi, Mutlu Ol Yeter Oyunucu Kadrosu, Mutlu Ol Yeter Oyuncuları, Mutlu Ol Yeter Dizisi Konusu ve Hikayesi, Mutlu Ol Yeter Nerede Çekiliyor?, Mutlu Ol Yeter Ne Zaman Başlıyor?, Mutlu Ol Yeter Hangi Kanalda?, Mutlu Ol Yeter Dizisi Fotoğrafları ve Resimleri, Gerçek Adı, Gerçek İsmi, Mutlu Ol Yeter ATV, Mutlu Ol Yeter Can - Ali Atay, Mutlu Ol Yeter Zeynep - Aslı Enver
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Mutlu Ol Yeter Dizisi Oyuncuları ve Konusu Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top