728x90 AdSpace

  • Latest News

    Filinta Dizisi Melek - Gözde Mukavelat Kimdir?

    TRT 1'in sevilen dönem dizisi Filinta'ya yeni bir oyuncu daha katıldı. Diziye yeni katılan güzel oyuncu Gözde Mukavelat, Melek karakterini canlandıracak. Geçtiğimiz günlerde de ünlü oyuncu Nur Fettahoğlu'nun diziye katıldığı duyurulmuştu. Gözde Mukavelat ve Nur Fettahoğlu'nun katılmasıyla kadrosunu güçlendiren Filinta'da büyük sürprizle yaşanacak.

    Filinta Dizisi Melek Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Filinta dizisindeki Melek karakterini güzel oyuncu Gözde Mukavelat canlandırıyor. Melek Lara'nın ölen annesidir. Ağır yaralı olan Lara rüyasında annesini görür.


    Gözde Mukavelat Kimdir? Kaç Yaşında?


    Güzel oyuncu Gözde Mukavelat, 09 Eylül 1977'de İzmit'te dünyaya geldi. İlk olarak Avrupa Yakası dizisinde konuk oyuncu olarak rol aldı. Daha sonra Doktorlar,  Yalancı Yarim, Arka Sıradakiler, Unutulmaz ve Çılgın Kanal gibi pek çok dizide rol aldı. Son olarak Küçük Gelin dizisinde rol alan güzel oyuncu Öğretmen Melek karakterini canlandırmıştı. Filinta dizisi ile tekrar kamera karşısına geçen Gözde Mukavelat yeni dizisinde Melek karakterini canlandıracak.
    Filinta Melek Kimdir? Filinta Melek Gerçek Adı Ne? Filintadaki Meleğin Gerçek Hali, Filinta Dizisi Melek, Gözde Mukavelat Kimdir? Gözde Mukavelat Biyografisi, Gözde Mukavelat Dizileri, Gözde Mukavelat Kaç Yaşında? Gözde Mukavelat Fotoğrafları, Gözde Mukavelat Resimleri, Gözde Mukavelat Filinta Dizisi,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Filinta Dizisi Melek - Gözde Mukavelat Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top