728x90 AdSpace

  • Latest News

    Mutlu Ol Yeter Dizisi Nerede Çekiliyor?

    Çok yakında ATV'de başlayacak olan Mutlu Ol Yeter dizisinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Ali Atay, Aslı Enver, Ertan Saban, Öner Erkan ve Fırat Albayram gibi pek çok genç oyuncu yer alıyor. Dizide ayrıca Ayten Uncuoğlu ve  Sait Genay gibi usta oyuncular da var.

    Mutlu Ol Yeter Dizisi Nerede Çekiliyor?


    Hazırlıkları tüm hızıyla devam eden Mutlu Ol Yeter dizisinin çekimleri tek bir noktada yapılmıyor. Genel olarak İstanbul'da yapılan çekimler için en çok kullanılan mekanlar Üsküdar ve Kadıköy'de. Bazı sahneler için İstanbul dışına da çıkıldığı oluyor. İstanbul dışındaki çekimler ise Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde bulunan Uçmakdere Köyü'nde yapıldı.

    MUTLU OL YETER OYUNCU KADROSU

    MUTLU OL YETER TANITIM FRAGMANI İZLE

    Özellikle Ali Atay haranları tarafında merakla beklenen Mutlu Ol Yeter dizisi çok yakında ATV'de ekranlara gelecek. Dizinin yayın tarihi ve hangi gün ekrana geleceği ise şu an için netlik kazanmış değil. 
    Mutlu Ol Yeter Dizisi Nerede Çekiliyor? Mutlu Ol Yeter Nerede Çekiliyor? Mutlu Ol Yeter Seti Nerede? Mutlu Ol Yeter Çekildiği Ev Nerde? Mutlu Ol Yeter Dizisi Sahili Nerde? Mutlu Ol Yeter Dizisinin Set Yeri Nerede? Mutlu Ol Yeter Çekim Yerleri, Mutlu Ol Yeterdeki Mahallenin Adresi, Mutlu Ol Yeterin Mahallesi, Mutlu Ol Yeter Hangi Semtte Çekiliyor? Mutlu Ol Yeter İstasyon Mahallesi, Mutlu Ol Yeter Dizisi İstasyon Semti
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Mutlu Ol Yeter Dizisi Nerede Çekiliyor? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top