728x90 AdSpace

  • Latest News

    Mutlu Ol Yeter Dizisi Zeynep - Aslı Enver Kimdir?

    Atv'nin yeni dizisi Mutlu Ol Yeter'in çekimleri devam ediyor. Zengin ve tecrübeli oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizi seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor. Güzel oyuncu Aslı Enver Mutlu Ol Yeter dizisinde Zeynep karankterini canlandıracak.

    Mutlu Ol Yeter Zeynep Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Mutlu Ol Yeter dizisindeki Zeynep karakterini sevilen oyuncu Aslı Enver canlandırıyor. Genç, güzel ve akıllı bir kız olan Zeynep aynı zamanda dobra ve harbi bir kızdır.  Zeynep kendisine aşık olan Can'a hiç yüz vermez hatta onu giç ciddiye almaz.

    Aslı Enver Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?


    Güzel oyuncu Aslı Enver 10 Mayıs 1984 tarihinde Londra'da doğmuştur. Haliç Üniveristesi Tiyatro bölümünden mezun olan güzel oyuncu ilk defa Hayat Bilgisinde rol almıştır. Ardından Kaval Yelleri, Suskunlar, Kayıp, Tamam Mıyız? gibi projelerinde yer aldı . Dizi ve filmlerin yanı sıra bir çok reklam projelerinde de yer aldı. Uzun süredir ekranlarda olmayan oyuncu Mutlu Ol Yeter dizisiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

    Mutlu Ol Yeter Dizisi Zeynep Kimdir? Mutlu Ol Yeter Dizisi Zeynebin Gerçek Adı Ne? Mutlu Ol Yeter Dizisi Zeynep Gerçek İsmi, Mutlu Ol Yeter Dizisindeki Zeynep, Aslı Enver Kimdir? Aslı Enver Biyografisi, Aslı Enver Dizileri, Aslı Enver Kaç Yaşında? Aslı Enver İnstagram Fotoğrafları, Aslı Enver Resimleri, Aslı Enver Mutlu Ol Yeter Dizisi, Aslı Enver Doğum Günü Ne Zaman? Mutlu Ol Yeter Dizisinde Zeynep Kim?
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Mutlu Ol Yeter Dizisi Zeynep - Aslı Enver Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top