728x90 AdSpace

  • Latest News

    Aşk Yeniden Ertan - Mert Öcal Kimdir?

    Fox TV'nin sevilen dizisi Aşk Yediden tüm hızıyla devam ederken önümüzdeki bölümler büyük sürprizlere sahne olacak. Yaşanacak en büyük sürprizi ise Zeynep'in eski sevgilisi Ertan'ın geri dönmesi olacak.

    Aşk Yeniden Ertan Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Aşk Yeniden'deki Ertan karakterini yakışıklı oyuncu Mert Öcal canlandırıyor. Zeynep'in uğrunda herşeyden vazgeçip Amerika'ya gittiği eski sevgilisi olan Ertan Selim'in gerçek babasıdır. Ertan Amerika'ya gidince Zeynep de onunla birlikte gider. Rüya gibi geçen günlerin ardından Zeynep hamile olduğunu öğrenir ve bu durumu Ertan'la paylaşır. Ama Ertan baba olmaya hazır olmadığını söyleyerek çocuğu aldırmayı teklif eder. Çok sevdiği adamın bu tavrı Zeynep'i yıkar ve her ne pahasına olursa olsun çocuğu doğurmaya karar verir. Zeynep çocuğunu tek başına doğurur. Ertan'sa Zeynep'i arayıp sormaz ve çocuğa da sahip çıkmaz. Zeynep Türkiye'ye döner ve Fatih'le birlikte bir evlilik oyununa girer. Ertan en olmadık zamanda ortaya çıkarak rüya gibi olan evlilik oyununda huzursuzluk yaratır.

    http://www.gercekismi.blogspot.com/2015/03/ask-yeniden-6bolum-fragman-izle.html

    Mert Öcal Kimdir? Kaç Yaşında?


    Yakışıklı oyuncu Mert Öcal 29 Eylül 1982'de İstanbul'da dünyaya geldi. Türkiye'de ve dünyada en iyi model seçilen Mert Öcal 2005 yılından beri dizi oyunculuğu yapıyor. Oyunculuğa Asla Unutma dizisi ile başlangıç yapan yakışıklı oyuncu daha sonra Nehir, Rüyalarda Buluşuruz, Oyun Bitti, Görgüsüzler, Kız Annesi ve Bizim Okul gibi dizilerde rol aldı.
    Aşk Yenşden Dizisi Ertan , Aşk Yenşden Ertanın Gerçek Adı Ne? Aşk Yeniden Ertan Gerçek İsmi, Aşk Yeniden Zeynebin Eski Sevgilisi Ertan, Mert Öcal Kimdir? Mert Öcal Dizileri, Mert Öcal Aşk Yeniden Dizisi, Mert Öcal Resimleri, Mert Öcal Fotoğrafları,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Aşk Yeniden Ertan - Mert Öcal Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top