728x90 AdSpace

  • Latest News

    İşte Meryem Uzerli'nin yeni partneri.

    Yeni bir dizi için uzun süredir görüşmeler yapan Meryem Uzerli sonunda kararını verdi. O3 Medya ile anlaşan güzel oyuncunun rol arkadaşı da belli oldu.

    Güzel oyuncu Meryem Uzerli'nin ekranlara dönüp dönmeyeceği merak konusuydu. En son Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol alan Uzerli'nin yeni bir dizi için ilk adımı attığı öğrenildi. Özellikle Arap ülkelerinde büyük ilgi gören güzel oyuncunun yeni dizisinin yapımcılığını Arap sermayeli O3 Medya üstlendi. Dizinin konusu ve hangi kanalda yayınlanacağı henüz belli değil. Meryem Uzerli'ye yeni dizide eşlik edecek erkek oyuncu ise Murat Yıldırım olacak.

    Meryem Uzerli Kimdir?


    Güzel oyuncu Meryem Uzerli 12 Ağustos 1983'de Almanya'da dünyaya geldi. Babası Türk olan güzel oyuncunun annesi ise Alman'dır. Kendinden büyük 3 kardeşi olan Meryem Uzerli geniş bir ailenin en küçük çocuğudur. Oyunculuğa Almanya'da başlayan Uzerli Türkiye'deki ilk oyunculuk deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisi ile yaşadı. Canlandırdığı Hürrem Sultan karakteri ile çok sevilen genç oyuncu uzun süredir setlerden uzak durumda.

    Murat Yıldırım Kimdir?


    Yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım 13 Nisan 1979'de Konya'da dünyaya geldi. Aslen Mardinli olan bir ailenin çocuğudur.  Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden 8 yılda mezun olan Yıldırım amatör olarak tiyatro oyunlarında rol aldı. Çevresinin yardımı ile dizi oyunculuğa adım attı ve ilk olarak Ölümsüz Aşk isimli dizide rol aldı. Ayrıca Çocuklarım, Büyük Yalan Fırtına, Asi, Ey Aşk Nerdesin, Aşk ve Ceza, Suskunlar gibi dizilerde de rol aldı. Uzun süredir herhangi bir dizide rol almayan yakışıklı oyuncu yeni partneri Meryem Üzerli ile yeniden ekranlara dönecek. 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: İşte Meryem Uzerli'nin yeni partneri. Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top