728x90 AdSpace

  • Latest News

    Yedi Güzel Adam Dizisi Bitti Mi?

    Türk Edebiyatı'nın önemli yazlarından olan ve Yedi Güzel Adam olarak anılan Erdem Bayazıt, Cahit Zarifoğlu, Nuri Pakdil, Rasim Özdenören, Alaeddin Özdenören, Akif İnan ve Ali Kutlay gibi yazrların hayatını konu alan  Yedi Güzel Adam dizisinin final yapacağı öğrenildi.

    Yedi Güzel Adam Dizisi Bitti Mi? Neden Bitti?


    Başrollerinde Yıldız Çağrı Atiksoy, Uraz Kaygılaroğlu, Baran Akbulut, Bora Cengiz ve Mert Asker gibi sevilen oyuncular yer aldığı Yedi Güzel Adam dizisi ilgi ile izleniyordu. Kemikleşmiş bir izleyici kitlesi olmasına rağmen reyting oranlarında diğer popüler dizilerin çok gerisinde kalıyordu. Buna rağmen TRT diziyi yayınlamaya devam ediyordu. Ancak dizinin hayranlarını üzecek haber bugün geldi. Sevilen dizinin 39. bölümü ile final yapacağı öğrenildi.

    Dizinin senartisti Nevin Şahin twitter'dan "#YediGüzelAdam ın finale giittiği doğrudur. Güzel adamlarımızın ruhlarını incitmeden tadında bırakmak en doğrusu. Olanda hayır vardır :)" şeklinde bir açıklama yaparak haberi doğruladı.
    Yedi Güzel Adam Dizisi Yayından Kalktı Mı? Yedi Güzel Adam Dizisi Neden Bitti? Yedi Güzel Adam Dizisi Ne Zaman? Yedi Güzel Adam Dizisi Hangi Gün? Yedi Güzel Adam Dizisi Neden Yayından Kaldırıldı? 7 Güzel Adam Bittimi?
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Yedi Güzel Adam Dizisi Bitti Mi? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top