728x90 AdSpace

  • Latest News

    Racon Dizisi Adnan - Seçkin Özdemir Kimdir?

    Merakla beklenen Racon dizisi 10 Mart salı akşamı ATV'de izleyicilerle buluşuyor. Geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizide Mehmet Aslantuğ, Tomris İncer, Sarp Akkaya ve Sezin Akbaşoğulları gibi deneyimli isimleri yanı sıra Seçkin Özdemir, Hande Doğandemir, Barış Arduç ve Ekin Türkmen gibi genç isimler yer alıyor. Dizinin genç oyuncularından bir olan Seçkin Özdemir, Adnan karakterini canlandırıyor.

    Racon Dizisi Adnan Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Racon dizisindeki Adnan karakterini genç ve yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir canlandırıyor. Kenan Korhan'ın oğlu olan Adnan çapkın ve başına buyruk bir gençtir. Babasının düşmanı olan Recep Güldağ'ın hedefindeki isimlerden biridir. Recep Güldağ, Kenan'a ulaşmak için Adnan'ı kullanır. Adnan'ın Zerrin isminde genç ve güzel bir kızla ilişkisi vardır. Ancak Zerrin, Recep Güldağ için çalışan bir ajandır. Adnan ise kendini ve babasını nasıl bir tehlikeye sürüklediğinden habersiz Zerrin'le eğlenmektedir.

    Seçkin Özdemir Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?


    Yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir 25 Ağustos 1981'de İstanbul'da dünyaya geldi. Kocaeli Üniversitesi İktisat Bölümü'nden mezun oldu. Yer radyolarda dj'lik yaptıktan sonra bir müzik kanalında sunuculuk yapar. Özel bir tiyatroda oyunculuk eğitimi aldıktan sonra çelişitli reklam filmlerinde rol alır. Dizilerde de rol almaya başlayan genç oyuncu ilk olarak Yaban Gülü dizisinde kamera karşısına geçer. Al Yazmalım ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde de rol alan Seçkin Özdemir asıl çıkışını ise Bir Aşk Hikayesi isimli dizi ile yapar. Geniş kitlelere ulaşır ve özllikle genç kızların büyük hayranlığını kazanır. Son olarak Günahkar dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu Racon dizisi ile yeniden ekranlara dönüyor.
    Etiketler: Racon Adnan Kimdir? Racon Dizisi Adnan Gerçek Adı Ne? Racon Adnanın Gerçek İsmi, Racon Dizisindeki Adnan, Seçkin Özdemir Kimdir? Seçkin Özdemir Biyografisi, Seçkin Özdemir Dizileri, Seçkin Özdemir Kaç Yaşında? Seçkin Özdemir Fotoğrafları, Seçkin Özdemir Resimleri, Seçkin Özdemir Racon Dizisi, Seçkin Özdemir Doğum Günü
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Racon Dizisi Adnan - Seçkin Özdemir Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top