728x90 AdSpace

  • Latest News

    Poyraz Karayel Çiğdem - Azra Akın Kimdir?

    Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel'in kadrosuna sürpriz bir oyuncu daha katıldı. Diziye katılan sürpriz isim 2002'de Türkiye ve dünya güzeli seçilen Azra Akın oldu. Güzel oyuncu en son Arkadaşım Hoşgeldin'e konuk oyuncu olarak katılmıştı.

    Poyraz Karayel Çiğdem Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Poyraz Karayel kadrosuna yeni katılan güzel oyuncu Azra Akın dizide Çiğdem karakterini canlandıracak. Çiğdem oyunculuk yapan zeki ve mütevazi bir kızdır. Yaptığı işin hakkını vermek için disiplinli bir şekilde çalışır. Bu özelliği nedeniyle dışarıdan sert biri olarak gözükür. Ama aslında çok duygusal bir kızdır.

    Poyraz Karayel'in sevilen karakterlerinden biri olan Zülfikar, Çiğdem'i görür görmez aşık olur. Bir süre platonik devam eden bu aşk ileride karşılıklı bir aşka dönüşecek.

    Azra Akın Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?


    Güzel oyuncu Azra Akın 8 Aralık 1981'de Hollanda'nın Almelo şehrinde dünyaya geldi. Annesi Afyonlu, babası ise Uşaklı'dır. 2002'de Türkiye'de katıldığı güzellik yarışmasında 1. olarak bütün dikkatleri üzerine çekti. Aynı yıl Miss World yarışmasında Türkiye'yi temsil ederek dünya güzeli seçildi. Bir süre mankenlik yaptıktan sonra reklam filmlerinde rol almaya başladı. Güzel oyuncu ilk olarak Yağmur Zaman'ı dizisinde rol aldı. Burada Eylül karakterini canlandıran Azra Akın'a Taner Karadağlı eşlik etti. Ardından rol aldığı Oyun Bitti, Rüzgar, Sen Harikasın, Ah Kalbim, Ayrılık, Geniş Aile, Yalan Dünya ve Muck gibi dizilerde sergilediği başarılı performansla beğeni topladı. Poyraz Karayel dizisi ile ekranlara geri dönen güzel oyuncu Çiğdem karakterini canlandıracak.

     Azra Akın'ın Saç Rengi Ne?


    Bugüne kadar hep koyu renk saçlarıyla tanıdığımız Azra Akın  ünlü marka L’Oreal Paris'le yaptığı anlaşma sonrası saç rengini değiştirmeye karar verdi. Renk seçimi için hayranlarının görüşlerine başvuran güzel oyuncu tarçın bakırından karar kıldı.

    Etiketler: Poyraz Karayel Çiğdem Kimdir? Poyraz Karayel Çiğdemin Gerçek Adı Ne? Poyraz Karayel Çiğdem Gerçek Hali, Poyraz Karayel Çiğdemin Saç Rengi, Azra Akın Kimdir? Azra Akın Biyografisi, Azra Akın Dizileri, Azra Akın Kaç Yaşında? Azra Akın Fotoğrafları, Azra Akın Resimleri, Azra Akın Nereli? Azra Akın Poyraz Karayel, Azra Akın Saç Rengi Ne? Azra Akının Saçının Rengi Ne? Azra Akının Saç Modeli, Azra Akın Saç Kesimi? Azra Akının Saç Boyası
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Poyraz Karayel Çiğdem - Azra Akın Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top