728x90 AdSpace

  • Latest News

    Küçük Ağa Bitti Mi? Küçük Ağa Neden Bitti?

    Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizilerinden birisi olan Küçük Ağa Dizisi final yapma kararı aldı. Bir çok iddialı yapımı reytinglerde geride bırakan Küçük Ağa özellikle çocuk izleyicilerin büyük ilgisini çekiyordu.

    Başrollerinde Sarp Levendoğlu, Birce Akalay, Zafer Algöz, Emir Berke Zincidi ve Zeki Alasya'nın yer aldığı 'Küçük Ağa' dizisi yayından kaldırıldı.
    Küçük Ağa Bitti Mi? Küçük Ağa Neden Bitti?

    Dizide Mehmetcan karakteri küçük izleyicilerin sevgilisi haline gelmişti. Ayrı olan annesi ve babasını bir araya getirmek için çabalayan Mehmetcan yaptığı yaramazlıklarla izleyenleri kahkahaya boğuyordu.

    Küçük Ağa dizisinin 50. bölüm itibariyle final yapacağı duyuruldu. Küçük Ağa dizisinin gününde ve saatinde Kanal D ekranlarında başlayacak olan Kara Kutu Dizisi yayınlanacak. Küçük Ağa'nın 49. ve 50. bölümleri ise yeni başlayacak olan Kara Kutu dizisinden hemen sonra yayınlanacak.

    Küçük Ağa dizisini bitirme kararının ise düşen reyting oranları yüzünden alındığı düşünülüyor. Malesef yerli dizilerde ilerleyen bölümlerde sürekli aynı konuların işlenmesi izleyiciyi sıkarak dizinin izlenme oranlarında düşüşlere sebep oluyor. Küçük Ağa 50.bölümü görerek bir çok iddialı yapımın başaramadığını başardı ve böylece biten diziler arasında yerini aldı.

    Küçük Ağa Show TV'de Başlayacak!

    Kanal D'nin yayından kaldırıdğı Küçük Ağa dizisinin 8 Mayıs'tan itibaren Show' TV'de yeniden başlayacağı iddia edildi. Alınan bilgiye göre başrol oyuncuları Birce Akalay ve Sarp Levendoğlu yeni bölümlerde yer almayacak.

    Final Sahnesi Tepki Çekti!


    Küçük Ağa dizisinin bir trafik kazasıyla bitmesi ve Mertcan'ın annesi Sinem'le babası Ali'nin ölmesi izleyicilerin tepkisine neden oldu. Dizinin mutlu sonla bitmesini bekleyen izleyiciler üzücü bir sonla karşılaşınca sosyal medyadan tepki gösterdiler.
    Küçük Ağa Bittimi, Küçük Ağa Neden Bitti, Küçük Ağa Neden Yayınlanmıyor, Küçük Ağa Neden Yok Bitecek Mi, Kücük Ağa Kaldırıldı Mı Final Mi Yaptı, Küçük Ağa Sinem ile Ali Öldü Mü? Mehmetcanın Anne Babası Öldümü?
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Küçük Ağa Bitti Mi? Küçük Ağa Neden Bitti? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top