728x90 AdSpace

  • Latest News

    18 MAYIS ÜTOPYA DA KİM ELENDİ - ÜTOPYA 18 MAYIS SMS SONUÇLARI

    19 MAYIS ÜTOPYA'DA KİM ELENDİ

    Geçen hafta Ütopya ya yeni gelen yarışmacılar için yapılan sms oylaması sonucunda Gökhan elenmişti. Şimdi ise ütopya da hem izleyenleri hemde yarışmacıları eleme heyecanı sarmış durumdadır. Bilindiği gibi Ütopya da Salı günleri eleme günü olmaktadır. Bu hafta yani 19 Mayısta Ütopyadan kim elendi işte detaylar.

    18 Mayıs Pazartesi akşamı ekrana gelen ütopya yeni bölümde Ütopya oylaması yapıldı. Ütopya da bu hafta kimin eleneceğini belirlemek için yarışmacılar oylama yaptılar ve oylama sonucunda çıkan isimler SMS oylamasına kaldılar.

    Ütopya da bu hafta sms oylaması yani halk oylaması yapılacak ve elenen kişi sms oylama sonuçlarına göre elenmiş olacaktır. Ütopya nın bu haftaki yeni eleme gecesi 19 Mayıs salı akşamı gerçekleştirilecek. Sizlere Ütopya da bu hafta eleme gecesinde yaşananları ve kimin elendiği gibi merak edilenleri buradan duyuracağız. 

    ÜTOPYA 19 MAYIS KİM ELENDİ?
    bu yazı www.gercekismi.blogspot.com'a aittir
    19 MAYIS SALI
    ÜTOPYADA MERAL ELENDİ

    ÜTOPYA 18 MAYIS OYLAMA 
    MURAT, "BAHADIR 3 OY "
    ALTAR, "BAHADIR 3 OY"
    BAHADIR, "MERAL 3 OY"
    BUKET, "MERAL 3 OY"
    MERAL, "BAHADIR 1 OY, SELİN 2 OY"
    SELİN, "MERAL 1 OY, KAAN 2 OY"
    KAAN, "TUNCAY 1 OY, BAHADIR OY"
    HARUN, "KAAN 3 OY"
    TUNCAY, "KAAN 1 OY, HARUN 1 OY, BUKET 1 OY"
    SEMİH, "BAHADIR 2 OY, TUNCAY 1 OY"

    ÜTOPYA 18 MAYIS OYLAMA SONUÇLARI 
    BAHADIR 11 OY
    MERAL 7 OY
    KAAN 6 OY

    18 Mayıs Pazartesi akşamı yapılan oylamada yarışmacılar oy kullandılar ve elemeye Meral, Bahadır Kaan kaldı. Peki bu 3 yarışmacıdan kim elenecek bu hafta ütopyadan kimin eleneceği ve Meral mı, Kaan mı, Bahadır mı elenecek 19 Mayıs Salı yani bu akşam belli olacak
      ütopya eleme gecesi, bu hafta ütopyada kim elendi, 18 mayıs ütopya eleme gecesi, 18 mayısda ütopyadan kim elendi, 19 mayıs ütopya sms oylaması, 18 mayıs ütopya sms sonuçları, üytopyada bu hafta kim elendi, ütopyadan elenen kim, utopya da kim elendi sms sonuclari, 18 mayıs ütopya oylama sonuçları, utopya sms sonuclari 19 mayıs, 19 mayıs utopya elenen kim oldu, 18 mayıs ütopya da elemeye kimler kaldı, 19 mayıs meral mi elendi, ütopyada meral mi elendi, 19 mayıs ütopyada kim elendi
      • Blogger Comments
      • Facebook Comments
      Item Reviewed: 18 MAYIS ÜTOPYA DA KİM ELENDİ - ÜTOPYA 18 MAYIS SMS SONUÇLARI Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
      Scroll to Top