728x90 AdSpace

  • Latest News

    Adı Mutluluk Kumsal - Ezgi Eyüboğlu Kimdir?

    Fox TV'nin Haziran'da ekrana gelecek olan gençlik dizisi "Adı Mutluluk"un çekimlerine başlandı. Dizinin başrollerinde Kaan Yıldırım ve Ezgi Eyüboğlu gibi genç oyuncular yer alıyor. İki oyuncu daha önce de Ulan İstanbul dizisinde birlikte rol almıştı. Ezgi Eyüboğlu, Ulan İstanbul dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştı.

    Güzel oyuncu Ezgi Eyüboğlu Adı Mutluluk dizisinde Kumsal karakterini canlandıracak.

    Adı Mutluluk Kumsal Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Adı Mutluluk dizisindeki Kumsal karakterini genç oyuncu Ezgi Eyüboğlu canlandırıyor. İzmir'de babasıyla birlikte yaşayan Kumsal üniversite sınavını kazandıktan sonra kimseye haber vermeden gizlice İstanbul'a gider. İstanbul'da kendi ayakları üzerinde durmak isteyen Kumsal ilk defa kendini özgür hisseder. Bir öğrenci yurduna yerleşen Kumsal sıkıntılı ve zor zamanlar geçirmesine rağmen edindiği yeni dostlar sayesinde ayakta kalmayı başarır.

    Ezgi Eyüboğlu Kimdir?


    Güzel oyuncu Ezgi Eyüboğlu 28 Ekim 1982'de Ankara'da dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi'nde başladığı konservatuar eğitimine Mimar Sinan Üniversitesi'ne geçiş yaparak devam etti ve klasik bale bölümünden mezun oldu. Çeşitli güzellik yarışmalarına katılan Eyüboğlu buralarda 2. ve 3.'lük elde etti. Bir süre modellik yapan Ezgi Eyüboğlu ardından oyunculuğa geçiş yaptı. İlk olarak Kalbim Seni Seçti dizisinde rol aldı. Ardından Muhteşem Yüzyıl, Sudan Bıkmış Balıklar, İntikam, Ulan İstanbul ve Yasak gibi dizilerde de rol aldı. Adı Mutluluk dizisi ile yeniden kamera karşısına geçen güzel oyuncu Kumsal karakterine hayat verecek.

    Adı Mutluluk Kumsal Kimdir? Adı Mutluluğun Oyuncusu Kumsalın Gerçek Adı Ne? Adı Mutluluk Kumsalın Gerçek İsmi Ne? Adı Mutlulukdaki Kumsal Kim? Adı Mutluluk Dizisi Kumsal, Adı Mutluluk Kumsal Kaç Yaşında? Ezgi Eyüboğlu Kimdir? Ezgi Eyüboğlu Biyografisi, Ezgi Eyüboğlu Dizileri, Ezgi Eyüboğlu Kaç Yaşında? Ezgi Eyüboğlu Fotoğrafları, Ezgi Eyüboğlu Resimleri, Ezgi Eyüboğlu Adı Mutluluk Dizisi, Ezgi Eyüboğlu Makyajsız Hali
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Adı Mutluluk Kumsal - Ezgi Eyüboğlu Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top