728x90 AdSpace

  • Latest News

    Güneşin Kızları Nerede Çekiliyor?

    Kanal D'nini yaz sezonu için hazırladığı yeni dizisi Güneşin Kızları Haziran'da ekrana gelecek. Güneşin Kızları dizisinin başrollerinde Emra Kınay ve Evrim Alasya yer alıyor. Dizide ayrıca Tolga Sarıtaş, Teoman Kumbaracıbaşı, Burcu Özberk, Hande Erçel, Miray Akay, Berk Atan, Meltem Gülenç, Funda İlhan ve Kanat Heparı gibi pek çok oyuncu rol alıyor.

    Dizide Güneş isimli dul bir öğretmenin üç kızı ile birlikte verdiği hayat mücadelesi konu ediniyor. Güneş yıllar sonra yenide evlenerek hayata yeni bir başlangıç yapma planları yapar. Kızlarının bu plan hakkındaki görüşleri ise merak konusu.

    Güneşin Kızları Nerede Çekiliyor?


    Kanal D'nin yeni dizisi Güneşin Kızları'nın çekimlerine geçtiğimiz günlerde İzmir'de başlandı. Dizinin ilk bölümleri İzmir'de çekilecek. İzmir'de yapılan çekimler için seçilen mekanlar ise Konak ve Alsancak civarları. Ayrıca İzmir'in meşhur yerlerinden olan Kordun Sahili'nde de bolca çekim yapılıyor. Dizinin İzmir çekimleri tamamlandıktan sonra ekip İstanbul'a gelecek. Dizinin geri kalan bölümlerine İstanbul'da Beykoz'a bağlı Kanlica semtinde devam edilecek.

    Güneşin Kızları Nerede Çekiliyor? Güneşin Kızlarınun Çekildiği Yer, Güneşin Kızları Çekildiği Yer Nerede?Güneşin Kızları Seti Nerede? Güneşin Kızlarınn Çekildiği Sahil, Güneşin Kızları Dizinin Çekildiği Deniz Kenarı Neresi? Güneşin Kızları Çekildiği Şehir, Güneşin Kızları Nerede Çekiliyor? Güneşin Kızları İzmir, Güneşin Kızları Kordon, Güneşin Kızları Alsancak,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Güneşin Kızları Nerede Çekiliyor? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top