728x90 AdSpace

  • Latest News

    Yazın Öyküsü Yaz - Ece Çeşmioğlu Kimidir?

    Kanal D'de değişik senaryosu ile dikkat çeken yeni bir dizi başlıyor. Yazın Öyküsü isimli dizide anne ve babası tarafından öldü sanılan Yaz'ın yetimhanede geçen hayatı anlatılıyor. Dizinin başrollerinde Vildan Atasever, Tansel Öngel ve Çağdaş Onur Öztürk gibi deneyimli isimlerin yanı sıra Ece Çeşmioğlu, Tuğçe Açıkgöz, Tarık Ündüz ve Deniz Gürzumar gibi genç oyuncular da yer alıyor. Dizinin ana karakteri olan Yaz'ı genç oyuncu Ece Çeşmioğlu canlandırırken Yaz'ın annesi Umut'u Vildan Atasever, babası Merti ise Tansel Öngel canlandırıyor.

    Yazın Öyküsü Yaz Kimidir?


    Yazın Öyküsü dizisindeki Yaz karakterini güzel oyuncu Ece Çeşmioğlu canlandırıyor. Yetimhanede büyüyen Yaz'ın en büyük hayali kendi ayakları üzerinde durmaktır. Yetimhaneden kurtulacağı günü dört gözle bekleyen Yaz arkadaşlarıyla birlikte Almanya'ya gitmenin hayalini kurar. Anne ve babası hakkında hiç bir bilgiye sahip olmayan Yaz'ın ailesi yerine koyduğu kişiler ise yakın arkadaşları Ekim, Caner ve Ferhat'tır. Yaz anne ve babasının zor durumda oldukları için kendisini bırakmak zorunda kaldığını düşünürken gerçek hiç de öyle değildir. Yaz'ın annesi ünlü bir televizyon programcısı, babası ise zengin bir ailenin oğludur. Yaz'ın annesi Umut ile babası Mert çocuklarının yaşadığından habersizdir. Yaz'ın yaşadığını yıllar sonra ortaya çıkan bir hemşire itiraf eder. Asıl hikaye de bundan sonra başlar.

    Ece Çeşmioğlu Kimidir?


    Güzel oyuncu Ece Çeşmioğlu 26 Kasım 1990'da İstanbul'da dünyaya geldi. Küçük yaştan itibaren dizilerde boy gösteren güzel oyuncu ilk olarak Çocuklar Duymasın dizisinde rol aldı. Ardından İki Aile ve Eyvah Halam dizilerinde rol aldı. Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki Ayça rolü ile başarılı bir performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekti. Son olarak 2011'de yayınlanan Firar isimli dizide rol alan Çeşmioğlu uzun bir aradan sonra yeniden kamera karşısına geçti. Dört yıl aradan sonra Yaz'ın Öyküsü dizisi ile yeniden ekranlara dönen Ece Çeşmioğlu yetimhanede büyüyen Yaz karakterini canlandırıyor.

    Etiketler: Yazın Öyküsü Yaz Kimdir? Yazın Öyküsündeki Yazın Gerçek Adı Ne? Yazın Öyküsü Yaz Eski Hali, Yazın Öyküsü Yaz, Ece Çeşmioğlu Kimdir? Ece Çeşmioğlu Biyografisi, Ece Çeşmioğlu Dizileri, Ece Çeşmioğlu Kaç Yaşında? Ece Çeşmioğlu Fotoğrafları, Ece Çeşmioğlu Resimleri, Ece Çeşmioğlu Yazın Öyküsü, Ece Çeşmioğlunun Eski Dizileri, Ece Çeşmioğlu Nereli?
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Yazın Öyküsü Yaz - Ece Çeşmioğlu Kimidir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top