728x90 AdSpace

  • Latest News

    Paramparça sezon finali ne zaman? Paramparça 2. sezon ne zaman başlayacak?

    Star Tv'nin en çok izlenen dizisi Paramparça bu sezon reyting rekorlarına imza attı. Bir çok dizi daha dördüncü beşinci bölümde final yaparken Paramparça ilk bölümden itibaren reytinglerde zirveye oturdu ve yerini kimseye kaptırmadı. Paramparça bu başarılı gidişatını yeni sezonda sürdürebilecek mi, Paramparça'nın 2. sezonu ne zaman başlayacak sorularının cevabını bu yazımızda bulacaksınız.

    Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya'nın yer aldığı Paramparça dizisinin diğer oyuncuları arasında Ebru Özkan, Cemal Hünal, Nursel Köse, Cihan Canova, Tolga Tekin, Güneş Emir gibi başarılı oyuncular bulunmakta. Star Tv ekranlarında izleyiciyle buluşan Paramparça dizisi sezon finaline doğru yaklaşmakta. Kanaldan yapılan açıklamaya göre dizi Haziran ayı içerisinde sezon finali yapacak.

    Paramparça 28 Haziran da yayınlanacak olan 25. bölüm ile birlikte sezon finali yapmış olacak. Bu sezon reytinglerde zirveyi kimseye kaptırmayan Paramparça dizisi yeni sezon da izleyicisiyle yine Star Tv ekranlarında buluşmaya devam edecek.

    Paramparça Yeni Sezon (2.Sezon) Ne Zaman Başlayacak?

    Paramparça dizisinin yeni sezonu yaz aylarının sonlarına doğru kanalların yaz sezonundan çıkmasıyla birlikte başlaması bekleniyor. Eylül ayının bitimiyle Ekim ayının başlarına doğru Paramparça 2. sezonu ile yine ekranlarda fırtına gibi esmeye devam edecek. Bakalım yeni sezonda yeni yapımlar Paramparça'nın bu başarısına gölge düşürecek mi yoksa Paramparça yine reytingleri silip süpürecek mi? Hep birlikte izleyip göreceğiz...
    Paramparça final tarihi belli oldu, Paramparça bitiş tarihi, Paramparça yeni sezon başlama tarihi
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Paramparça sezon finali ne zaman? Paramparça 2. sezon ne zaman başlayacak? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top