728x90 AdSpace

  • Latest News

    Hülya Avşar, Kösem Sultan Dizisinde Safiye Sultan Olacak

    Yeşilçam filmlerinin efsanelerinden biri olan Hülya Avşar uzun bir aradan sonra Kösem Sultan dizisi ile oyunculuğa dönüyor. Uzun bir süredir sunuculuk yapan güzel sanatçı Kösem Sultan dizisi ile anlaşarak Safiye Sultan karakterini canlandıracak. Dizinin ana karakteri Kösem Sultan için Beren Saat ve Tuba Büyüküstün gibi oyuncuların isimleri geçiyordu. Son olarak da Bensu Soral'ın Kösem Sultan olacağı konuşulmuştu. Ama henüz ortada kesin bir isim yok. Kösem Sultan'ı kimin canlandıracağı belirsizliğini koruyor.

    Star TV'de ekrana gelecek olan dizinin oyuncu arayışları devam ederken kesinleşen ilk isim olan Hülya Avşar oldu. Güzel sanatçının canlandıracağı Safiye Sultan döneminin en etkili kadınlarından biriydi. Sarayda söz sahibi olan Safiye Sultan, Valide Sultanlık ve Büyük Valide Sultanlık makamlarında bulunmuştur.

    Yıllardır Acun Ilıcalı ile birlikte çalışan Hülya Avşar uzun süre O Ses Türkiye yarışmasının jüri koltuğunda oturdu. Daha sonra ise kendi ismini taşıyan "Hülya Avşar" programı ile ünlü isimlerle sohbet etti.

    Hülya Avşar'ın yeni dizisi Kösem Sultan'ın Eylül'de ekrana gelmesi bekleniyor. Oyuncu arayışları devam eden dizi büyük merakla bekleniyor.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Hülya Avşar, Kösem Sultan Dizisinde Safiye Sultan Olacak Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top