728x90 AdSpace

  • Latest News

    20 Mayıs Sesi Çok Güzel Neden Yayınlanmıyor, Sesi Çok Güzel Bitti Mi?

    Fox Tv'de yayınlanan müzik yarışma programı Sesi Çok Güzel 20 Mayıs günü yayınlanmadı. Bu sorular akla Sesi Çok Güzel bitti mi sorularını akıllara getirdi. Bildiğiniz üzere Sesi Çok Güzel yarışmacısı Mutlu Kaya, Diyarbakır'da ki evinde uğradığı bir silahlı saldırı sonucu ağır yaralanarak hastaneye kaldırılmıştı. Bu olayın ardından yarışmanın devam edip etmeyeceği merak konusu olmuştu. Kanaldan yapılan açıklamayla bu soru net bir cevaba kavuştu.
    Sesi Çok Güzel

    Sesi Çok Güzel yarışması yayından kaldırıldı. Çok büyük giderleri olan yarışmanın maliyeti Fox Tv için bölüm başına 500bin TL bulduğu için kanal sanatçılardan aldıkları ücretlerde indirime gitmesini istedi. Bu isteğe olumsuz cevap veren sanatçılar indirimi kabul etmedi. Bunun üzerine Kanal Sesi Çok Güzel yarışmasını bitirme kararı aldı.

    Bu karar da Mutlu Kaya'nın vurulmasının rolünün olup olmadığı ise tartışma konusu oldu. Sesi Çok Güzel 5.bölüm itibariyle erken finale gitmiş oldu. Ayrıca yarışmanın özgün formatı Amerikalılara satıldı. Oldukça iddialı bir yapım daha reytinglerin kurbanı olarak yayın hayatına son verildi.
    Sesi Çok Güzel Bitti Mi, Sesi Çok Güzel 20 Mayıs Neden Yayınlanmadı, Sesi Çok Güzel Neden Bitti, Sesi Çok Güzel Niye Yok, Sesi Çok Güzel Fox Tv
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 20 Mayıs Sesi Çok Güzel Neden Yayınlanmıyor, Sesi Çok Güzel Bitti Mi? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top