728x90 AdSpace

  • Latest News

    Güneşin Kızları Nazlı ile Selin Gerçekten İkiz Mi?

    Kanal D'nin yeni gençlik dizisi Güneşin Kızları çok yakında başlıyor. Dizinin başrollerinde Emre Kınay, Evrim Alasya, Burcu Özberk, Hande Erçel, Miray Akay, Tolga Sarıtaş ve Teoman Kumbaracıbaşı gibi oyuncular rol yer alıyor. Dizinin en dikkat çeken oyuncuları Nazlı ve Selin isimli ikizleri canlandıran genç oyuncular Burcu Özberk ve Hande Erçel olarak öne çıkıyor. İkiz olmalarına rağmen karakterleri ve tarzları birbirlerine tamamen zıt.

    Güneşin Kızları Nazlı Kimdir?


    Güneşin Kızları dizisindeki Nazlı karakterini genç oyuncu Burcu Özberk canlandırıyor. Güneş'in büyük kızları Nazlı ile Selin ikizdir. İkiz kardeşinden dakikalar önce doğmasına rağmen tam bir abla gibi davranır. Nazlı özgürlüğüne düşkün ve başına buyruk bir kızdır. Erkek gibi davranır, kavgalara karışır ve sürekli sorun çıkartır. Annesinin Haluk Mertoğlu ile yapacağı evliliğe karşı çıksa da engel olmaz. İkiz kardeşi Selin ise onun tam dersidir. Tam bir ikon can olan Selin süsüne düşkün, bakımlı bir kızdır.

    Güneşin Kızları Selin Kimdir?


    Güneşin Kızları dizisindeki Selin karakterini güzel oyuncu Hande Erçel canlandırıyor. Nazlı'nın ikiz kardeşi olan Selin süsüne düşkün bakımlı bir kızdır. İkiz kardeşi Nazlı ise salaş ve rahat bir kızdır. Nazlı ikiz olmalarına rağmen Selin'e ablası gibi davranır. Annesinin evlilik kararına en sıcak bakan isim de Selin'dir. İzmir'de İstanbul'a taşınma kararına da hiç karşı çıkmaz. Hatta bu haber onu çok mutlu eder. İstanbul'a geldikten sonra da Haluk'un oğlu Ali ile dost olmaya çalışır. Ama Ali daha ilk görüşte Selin'den hiç hoşlanmaz.

    Güneşin Kızları Nazlı ile Selin Gerçekten İkiz Mi?


    Güneşin Kızları dizisinin ikizleri Nazlı ile Selin'i genç oyuncular Burcu Özberk ve Hande Erçel canlandırıyor. Dizide ikiz kardeşleri canlandıran genç oyuncular gerçek hayatta ise kardeş değildir.


    Güneşin Kızları Nazlı ile Selin Gerçekten İkizmi? Güneşin Kızları Gerçekten İkiz mi? Güneşin Kızları Gerçekten kardeş mi? Güneşin Kızları
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Güneşin Kızları Nazlı ile Selin Gerçekten İkiz Mi? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top