728x90 AdSpace

  • Latest News

    Acil Aşk Aranıyor Abidin - Sertan Erkaçan Kimdir?

    Show TV'de Pazar akşamları ekrana gelen sevilen dizi Acil Aşk Aranıyor'un son bölümlerinde en çok öne çıkan karakterlerden biri olan Nisan'ın kuzeni Abidin'i genç oyuncu Sertan Erkaçan canlandırıyor. Başrollerinde Duygu Yetiş, Serhat Teoman ve Rojda Demirer gibi oyuncuların yer aldığı diziye yeni katılan Sertan Erkaçan canlandırdığı Abidin karakteriyle diziye hem renk hem de eğlence katı. Kısa sürede diziye uyum sağlayan genç oyuncu başarılı performansı ile göz dolduruyor.

    Acil Aşk Aranıyor Abidin Kimdir?


    Abidin, Nisan'ın Almanya'da yaşayan kuzenidir. İstanbul'a gelen Abidin kuzeni Nisan'ın da ziyaret eder. Nisan da Abidin'in ziyaretini fırsat bilerek Sinan'a bir oyun oynamayı planlar. Abidin'i Sinan'a sevgilisi olarak tanıştıran Nisan kıskandırma taktiğini uygulamaya balar. Nisan amacına ulaşsa da Abidin'in kirli adamlarla iş yapması işlerin karışmasına sebep olur.

    Sertan Erkaçan Kimdir?


    1 Ocak 1987'de dünyaya gelen genç oyuncu Sertan Erkaçan ilk olarak 2009'da yayınlanan Es Es isimli dizide rol aldı. Daha sonra Ay Büyürken Uyuyamam isimli sinema filmi ve Atlılar isimli dizide de rol aldı. Acil Aşk Aranıyor dizisi ile yeniden kamera karşısına geçen genç oyuncu canlandırdığı Almancı Abidin karakteri ile başarılı bir performans sergiliyor.
    Etiketler: Acil Aşk Aranıyor Abidin Kimdir? Acil Aşk Aranıyor Dizisi Abidinin Gerçek Adı Ne? Acil Aşk Aranıyordaki Abidin'in Gerçek İsmi, Acil Aşk Aranıyor Doktor Abidin , Sertan Erkaçan Kimdir? Sertan Erkaçan Biyografisi, Sertan Erkaçan Dizileri, Sertan Erkaçan Kaç Yaşında? Sertan ErkaçanFotoğrafları, Sertan Erkaçan Resimleri, Sertan Erkaçan Acil Aşk Aranıyor Dizisi,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Acil Aşk Aranıyor Abidin - Sertan Erkaçan Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top