728x90 AdSpace

  • Latest News

    Aşk Yeniden 16. Bölümü Nerede Çekiliyor?

    Fox TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Aşk Yeniden Karadeniz yolcusu. Dizinin bu hafta yayınlanacak olan bölümü için ekip hep birlikte İstanbul dışına çıktı. Başrollerinde Buğra Gülsoy ve Özge Özpirinçci'nin yer aldığı dizinin 16. bölümü eğlenceli anlara sahne olacak.

    Aşk Yeniden 16. bölümü ile 26 Mayıs salı günü 20:00'de FOX TV'de..

    Aşk Yeniden 16. Bölümü Nerede Çekiliyor?


    Aşk Yeniden'in 16. bölümünde büyük sürprizler yaşanacak. Şevket reis Neryem'in İstanbul'a geri döndüğünü öğrenince Zeynep'le görüşmesini engellemek için bir plan yapar. Zeynep'i memlekete götürmeye karar veren Şevket'in bahanesi de hazırdır. Çay toplanacağını bahane eden Şevket Şekercizedeler de dahil bütün aileyi memleketine götürür. Şekercizadeler ilk başlarda zorlansalar da Karadeniz'nin eşsiz doğası onları da içine çeker. Şevket reis yaşlılara memleketini gezdirirken Zeynep de gençlerle birlikte macera dolu eğlencelere katılır. Rafting ve dağcılık yapan gençler eğlencenin ardından işe koyulur. Çay bahçelerine dalan gençler arı gibi çalışmaya başlar. Oluşan manzaradan memnun olan Şevket reis tam rahatlamışken Meryem çıkagelir.

    Aşk Yeniden'in eğlence dolu 16. bölümünün çekimleri Karadeniz'in cennet köşelerinden biri olan Rize'de yapıldı.
    Aşk Yeniden 16. Bölümü Nerede Çekiliyor? Aşk Yeniden Son Bölüm Nerede Çekildi? Aşk Yenidenin Çikildiği Yer Neresi? Aşk Yeniden Rize, Aşk Yeniden Çay, Aşk Yenidenin Çekildiği Şehir
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Aşk Yeniden 16. Bölümü Nerede Çekiliyor? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top