728x90 AdSpace

  • Latest News

    Kösem Sultan Rolü Beren Saat'in Oldu

    Kösem Sultan dizisinin başrol oyuncusu nihayet belli oldu. Geçtiğimiz sezondan bu yana Tuba Büyüküstün, Beren Saat ve Bensu Soral gibi pek çok oyuncunun adı Kösem Sultan rolü için geçiyordu. Birkaç hafta önce ekranların yeni güzellerinden biri olan genç oyuncu Bensu Soral'ın Kösem Sultan olacağı konuşuluyordu. Ama son gelen haberlere göre dizinin yapımcıları ünlü oyuncu Beren Saat'le anlaşmaya vardı. Bir yılı aşkın süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu en son Kanal D'de yayınlanan İntikam dizisinde rol almıştı. Beren Saat'in Yağmur Özden karakterini canlandırdığı İntikam dizisi 44 bölüm sürmüştü.

    Kösem Sultan Kimdir?


    Beren Saat'in canlandıracağı Kösem Sultan, Osmanlı devletinin en önemli kadın sultanlarından biridir. Oğulları ve torunlarının padişahlık yaptığı dönemlerde devlet yönetiminde söz sahibiydi. Bosna'dan cariye olarak getirilen Kösem Sultan'ın gerçek adı Anastasya'dır. Ancak nereli olduğu konusunda kesin bir bilgi mevcut değildir. Bosnalı ya da Rum olduğu konusunda rivayetler vardır. Dizide ise Kösem Sultan'ın gençlik yılları anlatılacak.

    Beren Saat Kimdir? Hangi Dizilerde Rol Aldı?


    Kösem Sultan rolü ile uzun bir aradan sonra yeniden kamera karşısına geçmeye hazırlanan Beren Saat son olarak İntikam dizisinde rol almıştı. Türkiye'nin Yıldızları isimli yarışma ile ünlenen güzel oyuncu ilk olarak Avrupa Yakası dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı. Ardından Aşkımızda Ölüm Var, Aşka Sürgün, Hatırla Sevgili, Aşkı Memnu ve Fatmagül'ün Suçu Ne gibi pek çok dizide rol aldı. Güzel oyuncu üzerinden yıllar geçmesine rağmen halen Aşkı Memnu dizisinde canlandırdığı Bihter karakteri ile anılıyor.

    Beran Saat'in yeni dizisi Kösem Sultan'ın Ekim ayında ekrana gelmesi bekleniyor.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Kösem Sultan Rolü Beren Saat'in Oldu Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top