728x90 AdSpace

  • Latest News

    SURVİVOR GÖNÜLLÜLER TAKIMI HASAN MI ELENDİ 31 MAYIS

    GÖNÜLLÜLERDEN HASAN MI ELENDİ?

    Her hafta Pazar günleri oynanan Survivor All Star dokunulmazlık oyunu bu hafta da yine heyecan dolu anlara sahne oldu. Haftanın en önemli oyunu olan dokunulmazlık oyununu bu hafta Ünlüler takımı kazandı ve bu sayede gönüllüler takımının sayısı dört kişiye düşecek.

    Gönüllüler bu hafta oyunu kaybederek ada konseyine gittiler. Ada konseyi öncesi takım içi bireysel dokunulmazlık oyunu oynadılar. kendi aralarında oyunu oynayan gönüllüler takımından oyunu kazanan isim Hilmicem oldu ve Hilmicem'in ismi konseyde yazılmadı.

    Gönüllüler Ada Konseyinde en çok Hasan ismi yazıldı.

    SURVİVOR BOZOK ELENDİ?

    Gönüllüler Takımı SMS Sonuçları 3 Haziranda Açıklanacaktır...

    GÖNÜLLÜLER SMS SIRALAMASI>>>

    31 Mayıs gönüllüler takımı ada konseyinde yazılan isimler sonucunda Hasan çıktı ve elenmek üzere seçilen ilk isim oldu. Hasan'ın karşısına gönüllüler takımında sms birincisi olan isim ve bireysel dokunulmazlığı kazanan Hilmicem de bir isim söyleyecek eleme bu kişiler arasında gerçekleşecek. Gönüllüler takımı sms sonuçları ise 3 Haziran Çarşamba günü açıklanacak ve elenen isim belli olacaktır.

    gönüllüler takımı eleme sonuçları, gönüllülerden kim elendi, gönüllüler takımı hasan mı elendi, 31 mayıs gönüllülerde kim elendi, 31 mayıs gönüllüler elenen kim, hasan mı elendi, konseyde en çok kimin ismi yazıldı, gönüllüler takımı ada konseyi sonuçları, 31 mayıs gönüllüler sms sonuçları, 31 mayıs hasan mı elendi,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: SURVİVOR GÖNÜLLÜLER TAKIMI HASAN MI ELENDİ 31 MAYIS Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top